1397/06/05
دکتر حسینی: زبان، زمان، مکان و امکان چهار تفاوت ساختاری در دنیای رسانه هستند
به همت مدیریت هم‌اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه اول کارگاه دانش‌افزایی استادان دانشگاه با موضوع سواد رسانه‌ای برگزار شد.
دکتر حسینی: زبان، زمان، مکان و امکان چهار تفاوت ساختاری در دنیای رسانه هستند
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه اول کارگاه دانش‌افزایی استادان دانشگاه با موضوع سواد رسانه‌ای از ساعت 9 صبح روز یک‌شنبه، چهارم شهریور 97 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید در سالن شورای دانشکده داروسازی آغاز شد.
در ابتدای این نشست دکتر سید بشیر حسینی، مدیر گروه مدیریت و علوم نوین رسانه دانشگاه صداوسیما، ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به استادان شرکت‌کننده در کارگاه، ضمن تبیین تفاوت واقعیت اجتماعی و واقعیت رسانه‌ای گفت: برای برقراری ارتباط با مخاطب امروزی در فضای تبلیغاتی چهار عامل سادگی، کوتاهی، سرگرم‌کنندگی و سریع بودن را باید در نظر گرفت.
وی افزود: رسانه‌ها درگذشته بر چهارعنصر سرگرمی، آموزش، آگاهی بخشی و هدایت رهبری تأکید داشتند اما امروزه فقط بر پایه سرگرمی استوارند.
دکتر حسینی در ادامه به معرفی اصطلاح سرگرم آموزی (سرگرمی همراه با آموزش) پرداخت و گفت: رهبر معظم انقلاب در این خصوص می‌فرمایند «رایانه‌ها و فضای مجازی و سایبری که الآن در اختیار شماست، اگر بتوانید این‌ها را یاد بگیرید، می‌توانید یک کلمه حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما آن‌ها را نمی‌شناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ مبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد.»
وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه زبان، زمان، مکان و امکان چهار تفاوت ساختاری در دنیای رسانه هستند؛ گفت: امروزه دو مقوله بازی و رسانه‌های مجازی عواملی هستند که باید آن‌ها را هشداری جدی برای نسل جوان و نوجوان در نظر گرفت.
توضیح اینکه در پایان جلسه، بین استادان و کارشناس برنامه پرسش و پاسخ و تبادل‌نظر انجام گرفت.


کلمات کلیدی:
نظرات کاربران
کد امنیتی