گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در ابتدای نشست هماندیشی ائمه جماعات، رابطین و دبیران ستاد اقامه نماز دانشگاه، حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلامالله علیها، گفت: شأن و جایگاه والای حضرت معصومه سلامالله علیها برای مسلمین کاملاً واضح و مبرهن است تا جایی که در روایتی از امام صادق (ع) نقل میشود که میفرماید؛ حرم ما اهلبیت شهر قم است که این، شأن و مقام معرفتی والای حضرت معصومه سلامالله علیها را میرساند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از رکنهای اساسی در یک نمازخانه موفق، امام جماعت آن است، اظهار داشت: امام جماعت موفق باید یک سری ویژگیهای ممتاز داشته باشد تا بتواند بهره حداکثری را از رسالت خود در پیشبرد اهداف فرهنگی و دینی ببرد و نمازخانه را به یک نمازخانه موفق و کاربردی تبدیل کند.
وی افزود: یکی از ویژگیهای بارز امام جماعت این است که خودش باید رسالت تبلیغی خود را بهحداعلا برساند و یک مبلغ تمامعیار باشد. همچنین ویژگی دیگر یک امام جماعت حسن خلق اوست و آنقدر این ویژگی مهم است که از پیامبر اسلام در این زمینه روایتهای بسیاری نقلشده و قرآن ایشان را بهعنوان یک الگوی کامل در این زمینه معرفی میکند.
وی در ادامه روابط عمومی بالای امام جماعت را بهعنوان ویژگی دیگر معرفی کرد و گفت: امام جماعتی که در یک محیط آکادمیک کار میکند باید آنقدر روابط عمومی خود را ارتقا دهد تا بتواند با روابط عالی خود با مخاطبین بیشترین تأثیر را در آنها بگذارد. همچنین امام جماعت باید محبوب باشد و طوری رفتار و عمل کند که نمازگزاران او را دوست داشته باشند.
وی در ادامه گفت: امام جماعت باید کم و سنجیده سخن بگوید و جملات و بیاناتش باید در عین کوتاهی و سادگی، رسا و زیبا باشند تا بر دلوجان مخاطبین نفوذ کند.
وی در ادامه گفت: ویژگی دیگر امام جماعت این است که انتقادپذیر و منعطف باشد و آنقدر روحیه انتقادپذیری داشته باشد که به نحو احسن با نظر مخاطب برخورد و عمل کند.
معاون نهاد جذب حداکثری و دفع حداقلی را یکی دیگر از ویژگی های امام جماعت دانست و افزود: امام جماعت باید در این مورد حداکثر تلاش خود را در جذب مخاطبین در مراسم و مناسبات مذهبی ببرد و مثل بارز این ویژگی را میتوان در امام علی (ع) در جذب مخاطب در جنگ نهروان جستجو کرد. همچنین امام جماعت باید خود را بهعنوان یک الگو ببیند و برای دیگران یک الگوی نمونه باشد.
وی در پایان سخنان خود در مورد کاربرد مسجد و اینکه نمازخانه و مسجد چه کاربردهایی باید داشته باشد سخن گفت و اظهار داشت: برای کاربردی کردن نمازخانه و مسجد تشکیلاتی باید به وجود آورد که یکی از مهمترین این تشکیلات هیئتامنای مسجد است که باید افرادی فعال و نقشآفرین در این حوزه فعالیت داشته باشند و امور را به نحو احسن اداره کنند و با تصمیمگیریهای خود و اجرای امور، مساجد و نمازخانهها را پویا و کاربردی و فعال نمایند.
توضیح اینکه جلسه هماندیشی ائمه جماعات، رابطین و دبیران ستاد اقامه نماز با حضور دکتر رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه، حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر باقر زاده، مدیر فرهنگی دانشگاه، حججاسلام اسدی و خان محمدیان، مدیر امور روحانیون و مدیر فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور جمعی از ائمه جماعات و رابطین ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ساعت 14 روز سهشنبه 18 تیر 98 در سالن همایش ساختمان شفا برگزار شد.