به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز شنبه، 11 خرداد 98 در نمازخانه بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین اله قلی به تفسیر آیه 21 سوره احزاب «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ـ قطعاً براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آنکس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد میکند» پرداخت و گفت: اسوه، در مورد تأسی و پیروی کردن از دیگران در کارهای خوب بکار میرود؛ در قرآن این کلمه درباره دو پیامبر عظیمالشأن آمده است. یکی درباره حضرت ابراهیم و دیگری درباره پیامبر اسلام.
وی در ادامه اظهار داشت: اسوه بودن حضرت ابراهیم در برائت از شرک و مشرکان است و اسوه بودن پیامبر اسلام در این آیات مربوط به ایستادگی در برابر دشمنان مطرحشده است، گر چه پیامبر در همه زمینهها برای مؤمنین اسوه و الگو هستند اما در این آیات نقش پیامبر در زمینههای ذیل الگوی فرماندهان است.
وی در ادامه سخنان خود ابراز داشت: امیرالمؤمنین در حکمت 260 نهجالبلاغه میفرماید «اتّقَینا بِرَسُولِ اللَّهِ فَلَمْ یکنْ احَدٌ مِنَّا اقْرَبَ الَی الْعَدُّوِ مِنْهُ ـ در هنگامه نبرد خود را در پناه پیامبر اکرم (ص) قرار میدادیم و ایشان از همه ما به دشمن نزدیکتر بود».
ایشان در پایان اظهار داشت: بنابراین از این آیات درمییابیم که الگو بودن پیامبر برای همه مؤمنین دائمی است و گفتار، رفتار و سکوت معنادار پیامبر حجت است. همچنین معرفی الگو یکی از شیوههای تربیت است و باید الگوی خوب معرفی کنیم تا مردم سراغ الگوهای بدلی نروند و کسانی میتوانند پیامبر را الگو قرار دهند که قلبشان سرشار از ایمان و یاد خدا باشد و خدا را بسیار یاد کنند.