به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز شنبه، 4 خرداد 98 در دانشکده توانبخشی برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین معصومی به تفسیر آیه 22 سوره احزاب «وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَمَا زَادَهُمْ إِلَّا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا ـ و مؤمنان چون لشکر و نیروهای کفار را به چشم دیدند گفتند: این همان (جنگی) است که خدا و رسول (از پیش) ما را وعده دادند و خدا و رسول راست گفتند و این دیدار دشمن جز بر ایمان و تسلیمشان نیفزود» پرداخت و اظهار داشت: در آیهى 12 خواندیم كه منافقان و بیمار دلان وعدههاى پیامبر را فریب نامیدند، ولى در این آیه مؤمنان، این وعدهها را واقعى و صادق مىدانند.
وی افزود: در دو آیه قبل بیان شد كه گروهى از افراد سست ایمان آرزو داشتند هنگام حملهى دشمن، در مناطق دور از جبهه بودند، ولى در این آیه مىفرماید مؤمنان با دیدن دشمن، به ایمان و تسلیمشان در برابر خدا افزوده مىشود.
وی در ادامه به بیان نکاتی پیرامون آیات مذکور پرداخت و گفت: ایمان عامل قدرت است. «رءا المؤمنون الاحزاب قالوا...» و منافقان، دشمنى را كه حضور ندارد، حاضر مىپندارند؛ «یحسبون الاحزاب لم یذهبوا» ولى مؤمنان، دشمنان موجود و مهاجم را ناچیز میشمارند. «ولمّا رءا المؤمنون... - هذا ما وعدنا اللّه»، هجوم دشمنان متّحد، براى مؤمن غیرمنتظره نیست. «هذا ما وعدنا اللّه»، سخن رسول خدا، همان سخن خداست. «وعدنا اللّه و رسوله»، پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله مسلمانان را از وقوع جنگ احزاب باخبر نموده بود. «هذا ما وعدنا اللّه و رسوله»، مؤمنان، تحقّق وعدههاى خدا و رسولش را حتمى مىدانند. «وعدنا اللّه و رسوله - صدق اللّه و رسوله»، جبهه و جنگ براى مؤمن، بستر رشد و ترقّى است. «ما زادهم الاّ ایماناً و تسلیماً»، مؤمنان، از تعداد و تشكّل دشمنان نمىترسند. «ما زادهم الاّ ایمانا»، ایمان و تسلیم داراى درجات و مراتبى است. «ما زادهم الاّ ایماناً و تسلیماً»، تحقق یافتن وعدههاى خدا و رسول، بر ایمان مؤمنان مىافزاید. «و لمّا رءا المؤمنون... ما زادهم الاّ ایماناً و تسلیماً».