به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز چهارشنبه، اول خرداد 98 در نمازخانه دانشکده سلامتکده احمدیه برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین آقا بابا به تفسیر آیه 21 سوره احزاب «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ـ قطعاً براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آنکس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد میکند» پرداخت و گفت: بهترين الگو براى شما نهتنها در اين ميدان كه در تمام زندگى، شخص پيامبر (ص) است، روحيات عالى او، استقامت و شکیبایی او، هوشيارى و درايت و اخلاص و توجه به خدا و تسلط او بر حوادث و زانو نزدن در برابر سختیها و مشكلات، هرکدام میتواند الگو و سرمشقى براى همه مسلمين باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: اسوه (بر وزن عروه) در اصل به معنى آن حالتى است كه انسان به هنگام پيروى از ديگرى به خود میگیرد و به تعبير ديگر، همان تأسى كردن و اقتدا نمودن است.
وی در ادامه سخنان خود ابراز داشت: قرآن در آيه فوق اين اسوه حسنه را مخصوص كسانى میداند كه داراى 3 ويژگى هستند؛ اميد به الله دارند، اميد به روز قيامت دارند و خدا را بسيار ياد میکنند.
ایشان در پایان اظهار داشت: در حقيقت ايمان به مبدأ و معاد انگيزه اين حركت است و ذكر خداوند تداومبخش آن، زيرا بدون شك كسى كه از چنين ايمانى قلبش سرشار نباشد، قادر به قدم گذاشتن در جاى قدمهای پيامبر نيست و در ادامه اين راه نيز اگر پيوسته ذكر خدا نكند و شياطين را از خود نراند، قادر به ادامه تأسى و اقتدا نخواهد بود.