به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز دوشنبه، 30 اردیبهشت 98 در دانشکده بهداشت برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین خالصی نژاد به آیه 3 سوره شریفه احزاب «وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا ـ و در کارها بر خدا توکّل کن و تنها خدا برای مدد و نگهبانی کفایت است» اشاره کرد و گفت: آنچه درباره این آیات خدمتتان عرض میشود، تفسیر نیست (معنای تخصصی تفسیر که کشف القناع و برداشتن ابهام موجود در آیه است)، بلکه تبیین و توضیح است.
وی در ادامه اظهار داشت: توکل بدون عمل معنا پیدا نمیکند، پس هر جا از قرآن سخن از توکل هست، قبلش دستور و عملی نمایشان بوده است.
وی همچنین افزود: اجرا و تبلیغ دستورات الهی برای پیامبر اعظم سختیهایی داشت که به خاطرش خدا به پیامبر اعظم دلداری داد و فرمود «و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا» و قبلش هم فرمود: «ان الله بما تعملون خبیرا» ـ یعنی خداوند از سختیهایی که در مسیر انجاموظیفه تحمل میکنیم آگاه است.
وی در ادامه گفت: وقتی یک دانشجو یا یک استادی نظریه علمی ارائه میدهد، به سهولت پذیرفته نمیشود چه رسد به اینکه کسی یک دینی بیاورد و ادعا کند که تمام بشریت را به سعادت میرساند. ولی ما میبینیم که دین پیامبر اعظم هم ازلحاظ زمانی امتداد پیدا کرد و به دست ما رسید و هم نفوذ جغرافیایی پیدا کرد و تمام جهان را فراگرفت و هم نفوذ در قلبها پیدا کرد تا جایی که ما امروز صدها هزار شهید در تمام سنین و تمام اقشار مردم سراغ داریم که پیامبر و امام و معجزهای ندیده بودند و حاضر شدند جان خود را فدای دینشان کنند.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: وقتی خداوند میفرماید «و کفی بالله وکیلا»، وکیل به معنای نگهبان و حافظ منافع موکل است و خداوند هم برای کسی که بر او توکل کند، حافظ تمام منافع دنیا و آخرت اوست و اثر توجه به این و کفی بالله وکیلا این است که انسان با نگهبانی خدا از خودش به احساس امنیت میرسد و ایمان او تقویت میگردد؛ و لذا بر اساس قرآن کریم، مؤمن در دنیا و آخرت ضرر نمیکند، گرچه آسیبهایی ممکن است ببیند ولی به ضررش تمام نمیشود.