1398/02/31
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علمی خواه: به بیان قرآن کریم پيامبر اسلام (ص) اسوه ايستادگى در برابر دشمن است
در راستای نهضت تفسیر قرآن کریم رمضان 1440، جلسه تفسیر قرآن کریم در نمازخانه مرکز بهداشت اسلامشهر برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علمی خواه: به بیان قرآن کریم پيامبر اسلام (ص) اسوه ايستادگى در برابر دشمن است
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز دوشنبه، 30 اردیبهشت 98 در نمازخانه مرکز بهداشت اسلامشهر برگزار شد.
در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین علمی خواه به تفسیر آیه 21 سوره احزاب پرداخت و گفت: «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ـ قطعاً براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آن‌کس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد می‌کند» «اسوه» در مورد تأسّى و پيروى كردن از ديگران در كارهاى خوب به كار می‌رود.
وی در ادامه اظهار داشت: «اسوه» در قرآن دو بار درباره‌ی دو پيامبر عظيم الشان آمده است: يكى درباره حضرت ابراهيم (علیه‌السلام) و ديگرى درباره پيامبر اسلام (صلی‌الله عليه و آله). جالب آن‌که اُسوه بودن حضرت ابراهيم در برائت از شرك و مشركان است و اسوه بودن پيامبر اسلام درآیات مربوط به ايستادگى در برابر دشمن مطرح‌شده است.
وی در ادامه سخنان خود ابراز داشت: نقش پيامبر در جنگ احزاب، الگوى فرماندهان است؛ هدايت لشكر، اميد دادن، خندق كندن، شعار حماسى دادن، به دشمن نزديك بودن و استقامت نمودن.
وی در پایان اظهار داشت: حضرت على (علیه‌السلام) فرمود در هنگامه‌ی نبرد، خود را در پناه پيامبر اكرم (صلی‌الله عليه و آله) قرار می‌دادیم و آن حضرت از همه‌ی ما به دشمن نزدیک‌تر بود.

نظرات کاربران
کد امنیتی