1398/02/22
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شجاعی: تقوا یعنی اینکه انسان ابایی از اینکه رفتار و اعمالش را در معرض دید دیگران قرار دهند؛ نداشته باشد
در راستای نهضت تفسیر قرآن کریم رمضان ۱۴۴۰، جلسه تفسیر قرآن کریم در نمازخانه بیمارستان رازی برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شجاعی: تقوا یعنی اینکه انسان ابایی از اینکه رفتار و اعمالش را در معرض دید دیگران قرار دهند؛ نداشته باشد
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسير قرآن كريم روز یکشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۹۸ در نمازخانه بیمارستان رازی برگزار شد.
در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین شجاعی به تفسیر آیه 1 سوره احزاب پرداخت و گفت: «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ اتَّقِ اللَّهَ وَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا» ـ اى پيامبر از خدا پروا بدار و كافران و منافقان را فرمان مبر كه خدا همواره داناى حكيم است ـ ایها به دنبال حرف ندا اولاً به خاطر تکریم پیغمبر مکرم اسلام است و نشانه بالاتر بودن شأن و منزلت پیغمبر نسبت به بقیه انبیاء چون در هیچ جایی از قرآن رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله با اسم مورد خطاب قرار داده نشده است درحالی‌که ما می‌بینیم درجاهای مختلف در مورد بقیه انبیاء تعبیر یا نوح یا ابراهیم یا موسی و... داریم، دوماً بیانگر این است که علاوه بر حضرت رسول، پیروان و مسلمانان هم در ضمن مشمول خطاب هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: در ادامه آیه می‌فرماید اتق الله. از امیرالمؤمنین پرسیدند تقوا یعنی چه؟ حضرت فرمودند: تقوا یعنی اینکه اگر رفتار و اعمال تو را در معرض دید دیگران قرار دهند تو از این کار هیچ واهمه و ابایی نداشته باشی.

نظرات کاربران
کد امنیتی