1397/12/05
گردهمایی فعالان قرآنی دانشگاه با تجلیل از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت برگزار شد
به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، گردهمایی فعالان قرآنی دانشگاه با تجلیل از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
گردهمایی فعالان قرآنی دانشگاه با تجلیل از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت برگزار شد
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این برنامه از ساعت 8:30 روز ‌شنبه ۴ اسفند ۹7 با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین افتخاری، مسئول مرکز قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ملک محمدی، مسئول مرکز فرهنگی قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه و با حضور فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورای ریاست ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به حضار و تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و تولد امام خمینی (ره)، از روایات اهل‌بیت (ع) در خصوص قرآن کریم و جایگاه حافظان و مفسران قرآن در محضر الهی سخن گفت و اظهار داشت: قرآن می‌تواند انسان را از پایین‌ترین درجه و نقطه صفر به بالاترین درجه از کمال و معرفت برساند؛ چنان‌که امام صادق (ع) در اصول کافی می‌فرماید کسی که قرآن را قرائت کند درحالی‌که جوان مؤمن است، قرآن با گوشت و خون او درمی‌آمیزد و خداوند او را با فرشتگان باکرامت محشور می‌کند و در جمع آنان قرار می‌دهد و قرآن برای او به‌مانند سپری در برابر صحنه‌های ناگوار قیامت و آتش جهنم می‌شود.
وی در ادامه اظهار داشت: قرآن برای کسانی که اهل قرآن‌اند دعا می‌کند و می‌فرماید، خدایا بالاترین نعمت‌های خودت را به عاملین من عطا فرما و خداوند متعال به دنبال دعاهای قرآن پوشش بهشتی به آنان عطا می‌کند و بر سر آنان تاج کرامت و بزرگی قرار می‌دهد و به دنبالش خداوند امن و امنیت و جاودانگی را به اهل قرآن عطا می‌فرماید؛ همچنین قرآن در روز محشر به‌صورت ظاهری نورانی ظهور می‌یابد و کسانی که اهل قرآن‌اند در پشت آن حرکت می‌کنند.
مسئول نهاد در ادامه اظهار داشت: این روایات نشان می‌دهد که حفظ، نشر و حشر با قرآن توفیقی الهی است و لازم است که انسان دائماً با قرآن محشور باشد و باید خداوند را به خاطر این نعمت عظمایش شاکر بود.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم با محشور شدن با قرآن، به آن درجاتی که امامان معصوممان، در روایات به آنان اشاره فرموده‌اند دست یازیم و دیگران را نیز به این مسیر رهنمون شویم.
در ادامه جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین ملک محمدی، با اشاره به این نکته که فعالیت‌های مرکز قرآن و عترت در حوزه قرآن و در بخش کتبی و آوایی، تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت می‌گیرد، برنامه‌های برگزارشده توسط مرکز را برشمرد و اظهار داشت: جلسات تفسیر، کرسی تلاوت و ختم قرآن کریم، مسابقه بزرگ تفسیر قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، طرح طبیب دوار، کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی، آموزش مجازی و اخلاق در پرستاری ازجمله برنامه‌هایی است که توسط این مرکز برگزار می‌شود.
وی افزود: مرکز فرهنگی قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سه سال اخیر و به‌صورت متوالی میزبان بخش کتبی جشنواره و برگزاری مسابقات قرآن کریم است و در سال جاری و در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت، دانشگاه حائز 9 رتبه ممتاز شده است.
در بخش دیگری از مراسم، صالح نژاد (نائب دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه)، پرستو حسینی (فعال قرآنی و دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته ویروس‌شناسی) به بیان نقطه نظرات خود درزمینهٔ فعالیت‌های قرآنی پرداختند.
در ادامه مراسم دکتر کریمی رئیس دانشگاه، ضمن خیرمقدم به حضار و ابراز مسرت به خاطر حضور در این جمع قرآنی، گفت: قرآن دریای عمیقی است که هر کس بر اساس ظرفیتش می‌تواند از این دریای بی‌کران بهره‌مند شود و به عمق آن پی ببرد.
وی در ادامه افزود: خدا را شاکرم که این جمع عرفانی را در دانشگاه داریم و امیدوارم روزی برسد که تعداد بیشتری از عزیزان دانشگاهی به این جمع بپیوندند و با معارف عمیق قرآنی آشنا شوند.
دکتر کریمی در ادامه با اشاره به سطوح مختلف خدمت در دانشگاه اظهار داشت: ما در دانشگاه علوم پزشکی در سطوح مختلف مشغول به انجام فعالیت هستیم که خدمت‌رسانی در دانشگاه و ازجمله بیمارستان‌ها عمده‌ترین بخش خدمت و فعالیت‌های ما محسوب می‌شود و بزرگ‌ترین لطفی که خداوند به ما کرده این است که حوزه فعالیتمان در رویارویی با افراد نیازمند و ناتوانی است که افتخار رسیدگی به آنان را داریم و انتظار داریم افرادی که در این مراسم به خاطر فعالیت‌های قرآنی تشویق می‌شوند در حوزه خدمت به مردمانی که نیازمند و درمانده هستند، سرآمد باشند.
رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت رعایت اخلاق، گفت: دین میوه بسیار شیرین الهی است؛ اما اگر اخلاق از دین گرفته شود دیگر آن میوه محبوب و شیرین نخواهد بود؛ ازاین‌روست که افرادی که در دانشگاه به‌عنوان فعال قرآنی شناخته می‌شوند مسئولیت سنگینی به عهده‌دارند و این افراد باید منش و رفتار و اخلاقشان طوری باشد که دیگران جذب آنان و طالبشان شوند.
دکتر کریمی در خاتمه گفت: به نظر من، علاوه بر همه تلاش‌هایی که درزمینهٔ فعالیت‌های قرآنی می‌شود؛ باید تک‌تک ما تلاش کنیم با رفتار و اخلاق نیکو افراد را جذب و در مسیر الهی و قرآنی قرار دهیم و بیشترین قدرت جاذبه جمع شما - به‌عنوان پرچم‌داران قرآن - رفتار شماست و نه در کلام شما و امیدوارم ضمن برگزاری این جلسات به بهترین نحو، به اخلاقیات و رفتارهای فردی نیز اهتمام ورزیم و با اعمال و رفتار خود انسان‌ها را به مسیر درست الهی جذب کنیم.
در پایان مراسم از فعالان قرآنی و برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تقدیر شد.


نظرات کاربران
کد امنیتی