1397/10/27
برگزاری کارگاه آموزشی اصول جذب و تربیت از دیدگاه آیات و روایات
به همت مدیریت امور روحانیون و مبلغین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارگاه آموزشی اصول جذب و تربیت از دیدگاه آیات و روایات برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اصول جذب و تربیت از دیدگاه آیات و روایات

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارگاه آموزشی اصول جذب و تربیت از دیدگاه آیات و روایات در قالب اردوی کارگاهی – زیارتی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه، 26 دی 97 در سالن همایش‌های هتل محمد رسول‌الله مشهد برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، پس از تلاوت آیات کلام‌الله مجید و پخش سرود ملی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم به ائمه محترم جماعات دانشگاه، بر نقش خطیر روحانیون در عصر حاضر تأکید کرد و گفت: به تعبیری، نقش روحانیون در عصر حاضر، مانند نقش فرماندهان در زمان دفاع مقدس است و اشتباه و غفلت در این حوزه، خسارات جبران‌ناپذیری به جامعه خواهد زد.
وی با اشاره به اینکه پس از قرن‌ها حکومتی با پرچم اهل‌بیت علیهم‌السلام در دنیا بر سر کار آمده است؛ گفت: خداوند این توفیق بزرگ را به همه ما عطا کرده است که در این دوران، پرچم‌دار مبارزه در این عرصه نبرد نابرابر در حوزه فرهنگی باشیم و بتوانیم فرهنگ والای اهل‌بیت علیهم‌السلام را در جامعه جاری سازیم.
مسئول نهاد وظایف طلاب فاضل را بسیار بزرگ و حیاتی برشمرد و گفت: در شرایط فعلی از یک طلبه فاضل انتظار می‌رود که این وظیفه سنگین را با عشق و از دل جان بپذیرد که اگر این پذیرش در فرد به وجود بیاید، سراغ کسب وسایل و اسباب آن خواهد رفت و تأثیر آن بر همه اعمال و رفتار او نمایان خواهد شد.
وی با ابراز تأسف از اینکه تبعیت از سبک زندگی غربی، مشکلات زیادی را برای خانواده‌های ما به وجود آورده، خاطرنشان کرد: درواقع سلامت معنوی فرد و حیات طیبه جامعه متکی به نماز است و یکی از دلایل غلبه فرهنگ غربی، دوری جامعه از ذکر و نماز است و ما باید تلاش کنیم لذت ذکر خدا و نماز برای افراد به وجود آید که در این صورت فرد هیچ‌گاه این حلاوت را از یاد نخواهد برد.
دانشیار مرکز تحقیقات علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وظیفه سنگین‌تر روحانیون دانشگاه اظهار داشت: در برخورد با مخاطب دانشگاهی باید به این نکته توجه داشته باشیم که سخنی مورد استقبال قرار خواهد گرفت که مستند و علمی باشد و از طرفی چیزی که باعث جذب مخاطب به سمت ما می‌شود، معنویت ماست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر شیوه‌های تبلیغ تفاوت زیادی با سال‌های گذشته پیداکرده است؛ گفت: توسعه ابزارهای ارتباطی جدید در کنار تغییر نسل مخاطبین چالش‌های بزرگ ارتباط در دوره حاضر هستند.
مسئول نهاد در بخش دیگری از سخنان خود به بیان ویژگی‌های مخاطب نسل سوم و ویژگی‌های مبلغ نمونه پرداخت و در قسمت پایانی کارگاه به بیان برخی چالش‌های موجود در فضای نمازخانه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه پرداخت.


نظرات کاربران
کد امنیتی