1397/10/19
برگزاری نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع مهارت‌های ارتباط مؤثر
به همت مدیریت هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع مهارت‌های ارتباط مؤثر در دانشکده توان‌بخشی برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع مهارت‌های ارتباط مؤثر
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع مهارت‌های ارتباط مؤثر از ساعت 10 روز سه‌شنبه 18 دی 97 در سالن شورای حوزه ریاست دانشکده توان‌بخشی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر آذر مهری، رابط هم‌اندیشی استادان دانشکده توان‌بخشی ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان در جلسه گفت: جلسه امروز که با عنوان «مهارت‌های ارتباط مؤثر» برگزار خواهد شد؛ ششمین جلسه هم‌اندیشی استادان در سال جاری در این دانشکده است و امیدواریم این نشست هم مورداستفاده استادان محترم قرار گیرد.
در ادامه برنامه دکتر حسین اقبالی نسب، مشاور و درمانگر خانواده ضمن خیرمقدم به حاضرین در کارگاه گفت: مهم‌ترین پرسش استراتژیک درزمینهٔ ارتباط، برای هر فرد این است که چگونه باید با فرد یا گروه ارتباط برقرار کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از فواید ارتباط مؤثر، ایجاد حس بهتر در افراد است؛ گفت: بازتاب ارتباط مؤثر و سالم، احساس مفید و ارزشمند بودن برای خود فرد است.
دکتر اقبالی نسب در تعریف ارتباط مؤثر گفت: ارتباط مؤثر، تلاشی است برای درک طرف مقابل آن‌طوری که او جهان را درک می‌کند.
وی جلب‌توجه (Attention) را مهم‌ترین فرآورده ارتباط مؤثر معرفی کرد و گفت: بیشترین اتفاقی که در اتمسفر ارتباط مؤثر رخ می‌دهد جلب‌توجه به معنای اجتماع تمایل درونی به یادگیری، گوش دادن فعال و حضور یا ذهن آگاهی (Mindful) است.
وی با اشاره به اینکه ریشه استرس انسان توجه بیش‌ازاندازه به دو مقطع «گذشته» و «آینده» است؛ اظهار داشت: ذهن آگاهی با تأکید بر زمان اکنون و به کمک تلاش برای خالی کردن ذهن از هر چیزی به‌غیراز موقعیت جاری، احساس رضایت را در فرد بیشتر خواهد کرد.
دکتر اقبالی نسب بر لزوم یادگیری مهارت‌های ارتباطی برای افرادی که با جامعه ارتباط مستمر دارند؛ تأکید کرد و افزود: مادامی‌که در هر نوع از ارتباط، فرد برای خود شخصیت قائل شود اما برای مخاطبش شخصیتی متصور نباشد، این ارتباط محکوم‌به فناست؛ همچنین باید توجه کنیم دیگران وظیفه‌ای برای فهمیدن ما ندارند و هر فردی موظف است که خود را به دیگران بفهماند.
وی در خاتمه به بیان تفاوت انسان‌های بزرگ با افراد عادی پرداخت و گفت: انسان‌های بزرگ نظیر عرفا در مواجهه با مشکلات و سختی‌ها اعتقاددارند که به لحاظ درونی، نیاز به تقویت دارند و ضعف را در درون خود جستجو می‌کنند درحالی‌که افراد عادی، دلیل مشکلات را همواره در امور بیرونی می‌بینند.


نظرات کاربران
کد امنیتی