1401/02/11
برگزاری مراسم افطاری و دورهمی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی
مراسم افطاری و دورهمی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی، روز شنبه 10 اردیبهشت 1401، در تالار ابن‌سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری مراسم افطاری و دورهمی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این مراسم از ساعت 19 روز شنبه 10 اردیبهشت 1401، با حضور دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر علیزاده، رئیس دانشکده پیراپزشکی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خان محمدیان، مدیر فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر قناعتی، ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، با اشاره به حدیثی از پیامبر (ص) «لولا أنَّ الشَّياطينَ يَحُومونَ على قُلوبِ بَني آدمَ لَنَظَروا إلى مَلَكوتِ السَّماءِ - اگر شیاطین، گرد دل‌های آدمیان نمی‌چرخیدند، هر آينه آنان ملكوت آسمان‏ها را مى ‏ديدند.» گفت: هیچ‌کدام از انسان‌ها واقعاً و عمیقاً نمی‌توانند عظمت لایزال انبیاء الهی را درک کنند، چه رسد به عظمت خداوند متعال. مثلاً وقتی امام علی (ع) مشغول مناجات با خدای خود بود،، تیر را از بدنش بیرون کشیدند ولی ایشان هیچ دردی را احساس نکرد.
دکتر قناعتی با بیان اینکه بندگان خالص خدا هیچ‌گاه اهل ریا و بزرگ جلوه‌دادن کارهای خود نیستند، افزود: معنای حدیث «مَن کان لِلّه کانَ اللهُ لَه - هر کس برای خدا باشد، خداوند برای اوست»، این است که هر کس در راه خدا باشد و برای او کار کند، نتیجه این است که خدا او را تنها نمی‌گذارد و او را یاری می‌نماید.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به آیه 69 سوره عنکبوت «وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ - و كسانى كه در راه ما كوشيده‏ اند به يقين راه ‏هاى خود را بر آنان مى ‏نماييم و در حقيقت ‏خدا با نيكوكاران است.» اظهار داشت: اگر انسان راه خدا را پیشه کند و در آن مسیر گام بردارد یقیناً خود خداوند ادامه‌ی مسیر را به او نشان خواهد داد.

در ادامه‌ی مراسم دکتر علیزاده، ضمن خیرمقدم خدمت حاضرین در جمع، گفت: شاید بعضی وقت‌ها عمل به واجبات و پرهیز از محرمات، ساده‌ترین راه برای رسیدن به اهداف باشد که بارها در بیانات ائمه و پیشوایان و همین‌طور افراد بارزی که راه درست را پیدا کرده‌اند ذکر شده است. هر کس در هر جایگاه و حوزه‌ای که است باید به مفهوم واقعی این جمله عمل کند. قطعاً یکایک ما که به‌عنوان تیم سلامت و مجموعه‌ی پیراپزشکی و پاراکلینیکی هستیم هم، باید همین ادبیات را در بحث زندگی و حرفه‌ای خودمان به کار ببریم.

در ادامه‌ی مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین خان محمدیان، ضمن خیرمقدم به حاضرین در مراسم و با اشاره به حدیثی از پیامبر (ص) «يَنبَغي لِلعاقِلِ إذا كانَ عاقِلاً أن يَكونَ لَهُ أربَعُ ساعاتٍ مِنَ النَّهارِ : ساعَةٌ يُناجي فيها رَبَّهُ ، وساعَةٌ يُحاسِبُ فيها نَفسَهُ ، وساعَةٌ يَأتي أهلَ العِلمِ الَّذينَ يُبَصِّرونَهُ أمرَ دينِهِ ويَنصَحونَهُ ، وساعَةٌ يُخَلّي بَينَ نَفسِهِ ولَذَّتِها مِن أمرِ الدُّنيا فیما يَحِلُّ ويَجمُلُ. - بر خردمند است تا هنگامى كه عقلش پايدار است، برنامه روزانه اش چهار بخش باشد: زمانى را به راز و نياز با پروردگار بپردازد؛ و زمانى را به حسابرسى از خود، اختصاص دهد؛ و زمانى نزد دانشمندان برود تا او را در كار دين، بينا كنند و وى را اندرز دهند؛ و زمانى را به خوشى هاى حلال و زيباى دنيا اختصاص دهد.» گفت: شایستگی عاقل به داشتن عقلش، داشتن چهار برنامه در شبانه روز است .ساعتی را برای مناجات با پروردگارتان خالی کنید. بهترین مناجات‌ها را در دعای ابوحمزه ثمالی در شب‌های ماه مبارک رمضان خواندیم .ساعتی را برای محاسبه نفسمان قرار دهیم. ساعتی هم نزد علم برویم، اهل علمی که ما را در امر دین یاری دهند. اینجا جا دارد از استاد شهید متفکر یاد کنیم. کتاب‌های استاد شهید مطهری ما را به تفکر و تامل وا می‌دارد و در امر دین کمک می دهد. مورد آخر هم ساعتی را خالی کنیم برای لذت‌های حلال دنیایی تا بتوانیم سه مرحله بالا را انجام دهیم.

در این مراسم بعد از اقامه نماز مغرب و عشا، مراسم افطاری به‌صورت دورهمی برگزار شد. همچنین نشست صمیمانه و بیان مشکلات موجود توسط دانشجویان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.


نظرات کاربران
کد امنیتی