به گزارش روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسیر قرآن کریم پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر روز شنبه 27 فروردین 1401 در نمازخانه بیمارستان امیراعلم برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین عبداللهی با اشاره به بررسی ابعاد مختلف جهاد تبیین با محوریت آیات قرآنی، اظهار داشت: در جهاد تبیین، یکی از اساسیترین و اصلیترین شیوههای ارتباط با مخاطب، گفتگوی واقعی و در اصطلاح ارتباط چهرهبهچهره است که در این نوع ارتباطگیری، یکی از مهمترین نکات، برخورد و اخلاق حسنه است. اگر بخواهیم در امر جهاد تبیین به یک خصیصهی نقشآفرین اشاره کنیم، میتوان خلق نیکو در تبیین و روشنگری را نام برد که این خلق نیکو اثرگذاری بیشتری از تبیین مبانی دارد. گاهی اوقات انسان با یک برخورد مناسب و در شأن میتواند بر روی شخص یا اشخاص اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: اگر بخواهیم یکی از شاخصها و الگوهای جهاد تبیین در مسیر رسالت الهی را مطرح کنیم، میتوانیم به شخصیت پیامبر (ص) اشاره کنیم؛ شخصیتی که اثرگذاری بسزایی با خلق نیکوی خود داشتند. وی در ادامه با اشاره به آیه 128 سوره توبه «لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ - قطعاً برای شما پیامبری از خودتان آمد که بر او دشوار است شما در رنج بیفتید به [هدایت] شما حریص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است.» گفت: یکی از مهمترین ابزار پیامبر (ص) در تبلیغ رسالت، خلق نیکوی ایشان بود؛ لذا ما نیز در انجام این فریضه میبایست نسبت به استفاده از این قطب جاذبه، یعنی اخلاق نیکو، در بحث جهاد تبیین همت مضاعف داشته باشیم.