1401/01/24
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خالصی نژاد: انسان دقیقاً باید به همان مقداری که حق را درک کرده و تکلیف واقعی خود را فهمیده، اعمال خود را به‌جا بیاورد و از هرگونه قضاوت کردن دیگران بپرهیزد
در راستای نهضت تفسیر قرآن کریم رمضان 1443، جلسه تفسیر قرآن کریم در نمازخانه دانشکده بهداشت برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خالصی نژاد: انسان دقیقاً باید به همان مقداری که حق را درک کرده و تکلیف واقعی خود را فهمیده، اعمال خود را به‌جا بیاورد و از هرگونه قضاوت کردن دیگران بپرهیزد

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسیر قرآن کریم پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر روز چهارشنبه 24 فروردین 1401 در نمازخانه دانشکده بهداشت برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خالصی نژاد اظهار داشت: انسان‌ها برای انجام‌دادن اعمال اخروی و دنیوی خود به انگیزه و امید نیاز دارند، وقتی‌که انسان نداند برای چه کسی نماز می‌خواند و این نماز چه تأثیری بر زندگی‌اش می‌گذارد، رفته‌رفته کیفیت و حتی کمیت عباداتش تقلیل می‌رود. این روند کاهشی، به‌خاطر این است که مفهوم و حقیقت عبادات را درک نکرده و به‌مرور نمی‌تواند به طور گذشته لذت کافی را از عبادات خود ببرد. زمانی که انسان حقیقت معاد و عبارت «إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ - همانا ما از آن خداییم و به‌سوی او بازمی‌گردیم.» را متذکر شده، تازه متوجه می‌شود خدایی وجود دارد و هدف از حضورش در این دنیا را درک کرده و می‌داند در این دنیا مسافری بیش نیست؛ بنابراین باید تمام تلاش خود را کرده تا بتواند توشه کافی برای خود ذخیره کند. در این لحظات است که خداوند سرپرست و راهنمای بنده شده و او را در مسیر سعادت و موفقیت قرار می‌دهد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: داشتن تقوا، برنده‌شدن است، نه باختن. استفاده درست، بجا و بهینه از نعمات الهی در این دنیا مصداق، شکرگزاری از نعمات الهی است. طلایی‌ترین دوران این مسیر چندساله برای رسیدن به مقصد نهایی، ماه مبارک رمضان است. همان‌طور که می‌دانید رابطه‌ی بین عمل و هدایت، یک رابطه‌ی تنگاتنگ است، چراکه اگر شخصی، عملی را که خداوند از بنده‌اش خواسته در جایگاه درستش انجام ندهد، هدایتی اتفاق نخواهد افتاد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خالصی نژاد در خاتمه با اشاره به آیه 1 سوره مبارکه ملک «الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ - همانكه مرگ وزندگی را پديد آورد تا شمارا بيازمايد كه كدامتان نيكوكارتريد و اوست ارجمند آمرزنده.» گفت: انسان دقیقاً باید به همان مقداری که حق را درک کرده و تکلیف واقعی خود را فهمیده، اعمال خود را به‌جا بیاورد و از هرگونه قضاوت کردن دیگران بپرهیزد.


نظرات کاربران
کد امنیتی