1400/12/11
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی: تمام فلسفه‌ی بعثت پیامبر در این است که ای انسان به‌سوی من بیا و با من باش تا بهترین‌ها را در اختیارت بگذارم
به همت رابط بین‌الملل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت بین‌الملل دانشگاه، مراسم جشن مبعث حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه در خوابگاه دمشق برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی: تمام فلسفه‌ی بعثت پیامبر در این است که ای انسان به‌سوی من بیا و با من باش تا بهترین‌ها را در اختیارت بگذارم

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز دوشنبه 9 اسفند 1400 در نمازخانه خوابگاه دمشق با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر آیتی ضمن تبریک عید مبعث حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه و با اشاره به حدیثی از پیامبر مکرم (ص) «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق - من برای احیای مکارم اخلاق و نیکی‌های اخلاقی مبعوث شده‌ام»، گفت: عید مبعث یکی از اعیاد بسیار بزرگ تمام مسلمانان جهان است. در روایات داریم که قرآن در دومرتبه بر قلب مبارک پیامبر (ص) نازل‌شده است، یک‌مرتبه به‌صورت یکجا و کامل که در همچون شبی مثل امشب این اتفاق افتاده و بار دیگر به‌صورت تدریجی و بر اساس اتفاقاتی که برای ایشان پیش می‌آمد قرآن به‌طور کامل بر قلب مبارک ایشان نازل‌شده است.
وی در ادامه افزود: وقتی‌که زندگی پیامبران علی‌الخصوص حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه را کمی بادقت مشاهده می‌کنیم، می‌توانیم به‌ نکات ارزنده و بسیار ارزشمندی دست یابیم. به‌شخصه ازنظر من آن چیزی که در نگاه اول می‌توان از زندگی این بزرگوار دریافت کرد این است که ایشان درس‌های بسیار بزرگی در آموزه‌های اخلاقی به ما انسان‌ها داده‌اند. برای امشب سفارش‌های فراوانی شده است؛ از شما دانشجویان بین‌الملل که دور از خانواده خود هستید خواهش می‌کنم ازآنجاکه توجهات قلبی و درخواست‌های شما استجابت سریع‌تری دارد برای تمام مسلمین دعا کنید.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، ضمن تبریک عید مبعث حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه و با اشاره به آیات ابتدایی سوره مبارکه بقره، گفت: اولین و مهم‌ترین درخواست‌های خداوند از ما بندگانش این است که به نادیدنی‌ها ایمان داشته باشیم، چون جهانی که در آن زندگی می‌کنیم همانند کوهی به ارتفاع 5 هزار متر است که ما انسان‌ها صرفاً همین ارتفاع 5 هزارمتری ظاهری آن را می‌بینیم اما هیچ اطلاع و آگاهی از عمق بسیار زیاد این کوه در اعماق زمین نداریم و می‌پنداریم هرآنچه هست همان چیزی است که با چشمانمان مشاهده می‌کنیم، اما این‌طور نیست. باید بدانیم جهان ما جهانی است که قسمت آشکار آن بسیار اندک و ناچیزتر از قسمت پنهان و نادیدنی‌اش است. ما انسان‌ها در عالمی زندگی می‌کنیم که سرتاسر آن اسرار و آیات خداوند عزوجل است و تمام چیزی که می‌بینم ازجمله خودمان و دیگر موجودات تماماً جزو اسرار و غیب‌های الهی هستند.
مسئول نهاد در ادامه افزود: یکی از دلایلی که خداوند در شب مبعث فرستاده‌ای را برای بندگانش برانگیخت این بود که ما را از نادیدنی‌ها و حقیقت واقعی این جهان آگاه سازد، در چنین شبی حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه آنچه را که می‌بایستی می‌دید و می‌شنید را دید و شنید و برانگیخته شد تا آرام و قرار نداشته باشد و عاشقانه مشغول به آگاه‌سازی انسان‌ها از وجود همچون جهانی باورنکردنی باشد. لذا اولین جمله‌ای که خداوند به پیامبرش فرمود تا ایشان به گوش بندگانش برساند این بود که «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ - بخوان به نام پروردگارت که آفرید» ای بنده‌ی من بخوان و بدان که تو را چگونه آفریده‌ام و در این مسیر تنها نیستی من همواره در کنارت خواهم بود به شرطی که خودت هم مایل باشی در کنارم باشی، پس این مسیر را تنها نرو و با من باش تا به بهترین چیزهایی که حتی به فکرت هم خطور نخواهد کرد برسی.
ایشان در خاتمه گفت: تمام فلسفه‌ی بعثت پیامبر در این است که ای انسان به‌سوی من بیا و با من باش تا بهترین‌ها را در اختیارت بگذارم، مبادا به این دنیای ناچیز و حقیر دل‌بسته شوی، بدان و آگاه باش که این دنیا ناچیزترین و پایین‌ترین جهان است برای تو ای بنده‌ی من، والاترین و عالی‌ترین مقام‌ها و جهان‌ها را در نظر گرفته‌ام پس با من باش و به آنچه سزاوارش هستی برسی.

در ادامه مراسم، سید رئیس عباس و عرفان محی‌الدین، دانشجویان بین‌المللی دانشگاه به مولودی‌خوانی در مدح حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه پرداختند. سپس مسابقه‌ای میان دانشجویان برگزارشده و از برگزیدگان با اهدای جوایز تقدیر شد.
توضیح اینکه در پایان مراسم دانشجویان میهمان سفره پربرکت حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه شدند.


نظرات کاربران
کد امنیتی