به گزارش روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این جلسه از ساعت 9 روز سهشنبه 12 بهمن 1400 با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیران و رابطین نهاد در دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، ضمن تبریک ایامالله دهه فجر و همینطور تسلیت درگذشت مرحوم حضرت آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی رحمتالله علیه گفت: ارتحال ملکوتی فقیه بصیر، آیتاللهالعظمی شیخ لطفالله صافی گلپایگانی مصیبت جانکاهی است و غم بزرگی بر جان حوزههای علمیه و ملت ایران و مسلمانان نشاند. حضور علمی مقتدرانه ایشان در شورای نگهبان و آثار علمی پرشمار و متنوعشان، معرف شخصیت و دغدغههای فکری و دفاع از مکتب اسلام رحمانی و تشیع علوی است. عمر بابرکت آن عالم عظیمالشأن، در مجاهدت علمی و فعالیت انقلابی و حمایت از امامین انقلاب سپری شد و در تمامی بزنگاههای حساس کشور، همچون چراغی پرنور، راهنمای مسیر تبعیت و یاری از ولایت مطلقه فقیه بود. ارتحال شیخ المراجع فقیه اهلالبیت علیهمالسلام مرحوم حضرت آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی رحمتالله علیه را به حوزههای علمیه، دانشگاهیان و ارادتمندان ایشان و بیت معظم تسلیت میگوییم و برای روح آن فقیه سترگ، حشر با اولیای معصوم را از درگاه خدای منان مسئلت مینماییم.
ایشان در ادامه با اشاره به نکاتی از سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) گفت: صحبتهای حضرت آقا در مورد هیئتها یک تکلیف بسیار بزرگ محسوب میشود، هرکدام از ما در هر جایگاهی که هستیم با یک یا چند هیئت در ارتباطیم. یکی از مهمترین کارکرد و رسالت هیئتها این است که ائمه معصومین برای دفاع از حق، این هیئتها را ایجاد کردهاند. دستاندرکاران هیئتی نهتنها باید اسلامی و انقلابی بوده بلکه میبایستی در کنار داشتن این ویژگیها، اهل جهاد و مجاهدت باشند و این جهاد باید به معنای واقعی کلمه و در جهت درستش صورت گیرد، به طور مثال فرضاً مداحی وجود دارد که در حرفهی خود بسیار متبحر بوده اما کارش جهاد تلقی نمیشود. تکتک ما انسانها باید این سؤال را از خودمان بپرسیم که آیا این کاری که در آن مشغول هستم برای اسلامی که امروزه مطرح است (اسلام سیاسی و اسلام ضد ظلم و طاغوت) مفید و مؤثر خواهد بود یا خیر؟
وی در ادامه تصریح کرد: جهاد ما باید جهاد آشکارسازی و جهاد تبیین باشد، یعنی مبانی دینی و اخلاقی را تبیین کنیم و در مواجه با دشمن دقیقاً از همان جایی که دشمن به اسلام ضربه میزند، ما هم باید دقیقاً برای این نقاط در درجه اول فکری کنیم و بتوانیم به معنای واقعی کلمه از اسلام و مظلومان دفاع کنیم. بهواسطه ی گستردگی روزافزون رسانههای خارجی و تلاشهای شبانهروزی آنها برای شستشوی ذهنی مردم، میبایستی ما هم با بسیج کردن تمام نیروها و توانمان حضور فعالتر و مؤثرتری در این بسترهای مجازی داشته باشیم و بتوانیم در مقابل دشمن بهخوبی دفاع کنیم.
ایشان در ادامه افزود: مشکل بخش تبیین ما این است که ما مواد داریم اما هنوز نتوانستهایم اسلحهی شلیککننده را بهخوبی سازماندهی کنیم. ازآنجاییکه محل آسیب و نقطهی ضربهی دشمن به اسلام از فضای مجازی نشأت میگیرد، میبایستی فکر اساسی بکنیم. دشمن با انتشار برنامهریزیشده اکاذیب باعث زیر سؤال بردن دستاوردهای انقلاب اسلامی میشوند. از همگی شما عزیزان تقاضا دارم که این مسئله را به جد دنبال کرده و با افزایش ارتباط و شبکهسازی قشرهای مختلف و برگزاری دورههای مهارتافزایی برای این عزیزان، سعی کنید تا جایی که میتوانید حضور پررنگتر و تأثیرگذارتری در فضای مجازی داشته باشید.
مسئول نهاد در ادامه و مطابق با دستور جلسه کمیته طرح و برنامه به بررسی و تحلیل برنامههای عملیاتی و پیشبینیشده برای ایامالله دهه فجر پرداخت و هر یک از حضار برنامهها را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دادند. همچنین اعضای کمیته راهکارها و ایدههای خود را برای مراسمها و برنامههای آتی، ارائه و برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این مراسم بزرگ ملی، ملزومات و نیازهای آن را بررسی و مورد تحلیل قرار دادند.