به گزارش روابطعمومی نهاد رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه مجازی هماندیشی ائمه جماعات با حضور دکتر حسین عصاریان نژاد استاد دانشگاه دفاع ملی، با موضوع «مکتب حاج قاسم» روز سهشنبه ۱۴ دیماه ۱۴۰۰ در بستر اسکایروم دفتر نهاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر عصاریان نژاد ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم با اشاره به آیه ۳۰ سوره فصلت «إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ - در حقيقت كسانى كه گفتند پروردگار ما خداست سپس ايستادگى كردند فرشتگان بر آنان فرود مى آيند [و مى گويند] هان بيم مداريد و غمين مباشيد و به بهشتى كه وعده يافته بوديد شاد باشيد» گفت: حضرت امام خامنهای فرمودند که باید حاج قاسم و ابو مهندس بهعنوان یک مکتب و یک مسیر دینداری و مدرسهای برای تربیتیافتگان بر مکتب امام باشد، پس این مکتب حاج قاسم در ادامه مکتب امام شکلگرفته است.
ایشان در ادامه اظهار داشت: مکتب حاج قاسم پنج ویژگی به جامعه اسلامی معرفی کرد و با تلاش، مجاهدت و خون خود، آن را تثبیت کرد؛ در غیبت حضرت حجت باید بصیرت در پی ولایت باشیم رهبری حکیم و فرزانه و مردی عالم که تمام دنیا بر اقتدار و توانایی او تاکید دارند امروز برای ما رهبری میکند. اخلاص، اما اخلاصی که حاج قاسم به نمایش میگذارد سه ویژگی دارد، کار برای خداوند بدون هیچ منت، تلاش با تمام توان و بدون دستمزد، پای در میدانهای سخت گذاشتن بدون ترس و عقبنشینی. با مردم بودن و برای مردم بودن است. اصالت بخشیدن به اصل معنویت، پاکدستی و سادهزیستی توأمان برای پیش برد اهداف انقلاب اسلامی، و در آخر فرماندهای بود که همیشه با پیچیدهترین تاکتیکهای نظامی هیچگاه خود را از نقطه نبرد دشمن جدا نمیکرد، همیشه در همه صحنهها حاضر بودند.
دکتر عصاریان نژاد در خاتمه گفت: کارکرد حاج قاسم در جبههها کارکردی ولایت مندانه، عقلانی و جهادی بود. بهیقین آنچه برای حاج قاسم مقبولیت و حقانیت آورد، تلاش شبانهروزی، مخلصانه و ساده زیستانه برای اعتلای اسلام بود. حضرت امام خامنهای فرمودند «امروزه همه جهان باید قدردان حاج قاسم باشند که ریشه داعش را از جهان برچید.» فلسفه مکتب حاج قاسم، فلسفه جهاد تا رسیدن به پیروزی برای رسیدن به خداوند است، مکتب حاج قاسم، اصلی را بنیان گذاشت و آن هم مقاومت و جبهه جهاد اسلامی را معرفی کرد.