1400/09/09
برگزاری ششمین وبینار مجازی کارگاه اخلاق حرفه‌ای در پرستاری، برای کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران
به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیریت امور پرستاری دانشگاه، جلسه آنلاین کارگاه اصول اخلاق حرفه‌ای در پرستاری برای کادر پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری ششمین وبینار مجازی کارگاه اخلاق حرفه‌ای در پرستاری، برای کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این کارگاه آموزشی از ساعت 15 الی 16 روز دوشنبه، 8 آذر 1400 با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی، به‌صورت مجازی و بر بستر اسکای‌روم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی به ارائه نکات و توضیحاتی در خصوص ثواب دنیوی و اخروی جامعه پرستاری و معنای واقعی اخلاق پزشکی در این حوزه پرداخت و گفت: در میان تمامی علوم، علم درمان از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است. پزشکی و پرستاری شغل نیست بلکه یک سرمایه‌گذاری است برای ابدیت. این حرفه ثواب‌های بسیار والایی دارد. هر پزشکی که بیماری را درمان می‌کند در ثواب اعمال عبادی آن فرد نیز سهیم خواهد بود و هرکسی مشکل مسلمانی را حل کند ثوابی به ارزش 10 مرتبه طواف خانه خدا را خواهد داشت.
ایشان در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) در خصوص پاداش کادر پرستار، گفت: شخصی که از بیمار پرستاری می‌کند ثوابش از کسی که به زیارت پیامبر رفته کمتر نخواهد بود. در ماجرای کرونا تمامی کادر درمان حق حیات بر گردن مردم ایران دارند.
وی در ادامه افزود: منظور از اخلاق پزشکی این است که در حرفه‌ی خودش، حداقل 3 مورد را رعایت کند؛ اگر واقعاً نوع بیماری را نتوانست به‌خوبی تشخیص بدهد این موضوع را صراحتاً به بیمار اعلام کند، هزینه‌ای که بابت تشخیص از بیمار گرفته را بازگرداند و اگر نشانی دکتر معالجش را می‌داند حتماً به بیمار راهنمایی لازم را کند.
ایشان در خاتمه گفت: امیدوارم که خداوند شما عزیزان را توفیق داده و در کاری که مشغول به آن هستید صبر و اجرتان دهد، چراکه شما عزیزان افتخار ما هستید و بر گردن همه ما حق حیات دارید.


نظرات کاربران
کد امنیتی