1400/07/06
برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی در مسجد امام علی (ع) خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به همت هیئت ثارالله بسیج دانشجویی و شورای فرهنگی مسجد کوی، مراسم عزاداری اربعین حسینی در مسجد امام علی (ع) خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی در مسجد امام علی (ع) خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز یکشنبه 4 خرداد 1400 با حضور دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد، دکتر صادقیان، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و اعمالی، مشاور و دستیار امور ویژه ریاست دانشگاه، در مسجد امام علی (ع) خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت زیارت اربعین، دکتر قناعتی، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی و درگذشت آیت‌الله حسن‌زاده آملی به حضار، گفت: در تاریخ کسی مثل امام حسین (ع) نبوده و نخواهد بود که بعد از گذشت هزاران سال از شهادتش همچنان داغ ایشان تازه و یادش هنوز از خاطره‌ها فراموش نشده باشد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: انسان به‌خاطر ذات کمال‌گرایی که داشته، به کم قانع نمی‌شود و تا زمانی که به هدفش نرسد دست از تلاش برنمی‌دارد. از نظر بنده راز عزیز و جاودانه بودن امام حسین (ع) این جمله است «باخدا باش، تا خداوند تو را نزد همه عزیز کند»
در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی و درگذشت آیت‌الله حسن‌زاده آملی، گفت: یکی از سؤالات پرچالش نسل امروز، علت عدم درک معنای واقعی زندگی است و اینکه چرا مفهوم پوچ‌انگاری زندگی برای مردم رواج پیدا کرده. در زمان‌های قدیم چرا این سؤال مورد توجه مردم نبود مگر در طول این مدت چه اتفاقی افتاده که این سؤال جزو سؤالات مهم زندگی مردم شده و طراوت و شور زندگی مردم را از بین برده است؟ اگر معنای زندگی، درد و چالش ذهنی ما باشد خیلی راحت‌تر و سریع‌تر می‌توانیم به جواب سؤالات خودمان برسیم.
وی در ادامه گفت: انسان‌ها مشغول زندگی هستند که هنوز به هیچ درک درستی از آن نرسیده‌اند و علت آن‌هم نداشتن اهمیت معنای واقعی زندگی بوده است. متأسفانه درد بزرگ جامعه، بی‌دردی است. تا زمانی که نگرش ما به زندگی تغییر نکند، دین و اعتقاداتمان درست نخواهد شد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: یکی از خصلت‌های انسان‌های بزرگ این است که درک بزرگی از زندگی داشته و به‌تبع آن اهداف بزرگی را انتخاب می‌کنند و برای رسیدن به اهدافشان درد زیادی را تحمل می‌کنند. اما همین انسان‌های بزرگ و سخت‌کوش هستند که با قدم‌نهادن در عالم غیب معنای واقعی زندگی را کشف و طوفان‌های ذهنی در عالم ایجاد می‌کنند.
در پایان پس از نوحه سرایی مداح اهل‌بیت، کرمی، دانشجویان میهمان سفره احسان حضرت علیه‌السلام که توسط مسئولین دانشگاه تهیه شده بود، شدند.


نظرات کاربران
کد امنیتی