1400/05/11
برگزاری مراسم جشن عید غدیر در خوابگاه دمشق دانشجویان بین‌الملل
به همت رابط بین‌الملل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم جشن عید غدیر، با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در خوابگاه دمشق برگزار شد.
برگزاری مراسم جشن عید غدیر در خوابگاه دمشق دانشجویان بین‌الملل

به گزارش روابط‌عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز چهارشنبه 6 مرداد 1400 با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و شرکت پرشور دانشجویان در نمازخانه خوابگاه دمشق برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی ضمن تبریک ایام غدیر به دانشجویان، حضور در جمهوری اسلامی را برای آنها غنیمت شمرده و در حق آنها دعا کرد.
ایشان در ادامه با اشاره به اهمیت انتخاب درست، اظهار داشت: انتخاب درست در هر موضوعی در زندگی انسان نشانه عقلانیت، خرد ورزی، اعتقاد و نفس پاک است و حیات سیاسی و اجتماعی بشر مدیون انتخاب درست است.
ایشان در ادامه افزود: در آخرین حج پیامبر رحمت (ص)، خداوند متعال در صحرای جحفه توسط جبرائیل امین به پیامبر امر می‌کنند؛ «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ - ای پیامبر! آنچه از سوی پروردگارت [درباره ولایت و رهبری علی بن أبی طالب امیرالمؤمنین (علیه‌السلام)] بر تو نازل شده ابلاغ کن؛ و اگر انجام ندهی پیام خدا را نرسانده‌ای و خدا تو را از [آسیب و گزند] مردم نگه می‌دارد؛ قطعاً خدا گروه کافران را هدایت نمی‌کند.» و متأسفانه بعد از رسول اکرم (ص) اکثر مسلمانان به این انتخاب الهی و قرآنی عمل نکردند.
وی در ادامه با اشاره به این سؤال که چرا نام امیرالمؤمنین در قرآن نیامده است، گفت: علاوه بر احتمالاتی که نخبگان اسلامی و مفسرین در این زمینه داده‌اند نظیر ترس از تحریف قرآن که امر ضعیفی است یا اختلاف مسلمانان، یا موارد دیگر ... بنده برداشتم این است که مصلحت حکمت الهی بر این است که به‌جای نام علی (ع)، نشانه‌ها، فضیلت‌ها و سبک زندگی علی (ع) که سبک زندگی قرآنی و الهی است باقی بماند. امروز من و شما می‌بینیم آیات فراوانی در قرآن کریم هست که همه مسلمانان و مفسرین و خصوصاً مفسرین شیعی مصداق آن را علی (ع) می‌دانند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی در ادامه نمونه‌هایی از آیات را برشمرد از جمله آیه 55 سوره مبارکه مائده آیه ولایت و امامت که خداوند می‌فرماید «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ - سرپرست و دوست شما فقط خدا و رسول اوست و مؤمنانی [مانند علی بن ابی طالب اند] که همواره نماز را برپا می دارند و در حالی که در رکوعند [به تهیدستان] زکات می دهند.»؛ مفسرین ده ها نکته از این آیه برداشت کرده اند که هر نکته مربوط به یکی از موضوعات مهم اعتقادی، اجتماعی و سیاسی بشر است. آنجا که علی (ع) در حال رکوع، نماز و ارتباط با خدا از حال فقرا غفلت نمی کند و انگشتر خود را هدیه می کند.
در ادامه این مراسم، دانشجویان به مداحی و مولودی‌خوانی پرداخته و میهمان سفره امیرالمؤمنین علی (ع) شدند.


نظرات کاربران
کد امنیتی