به گزارش روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روز سهشنبه 4 خرداد 1400، حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی در جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه، با اشاره به صحبت های جلسه قبل درمورد نامه امیرالمؤمنین به مالکاشتر، گفت: سازمان ملل این نامه را بهعنوان اولین منشور مدیریت منتشر کرد. نامه امیرالمؤمنین پس از ترور مالکاشتر، به دست معاویه افتاد.
در ابتدای جلسه دکتر ندافی، رئیس دانشکده بهداشت در سخنانی با بیان اهمیت انتخابات در کشور و با برشمردن اهداف بلند ایران اسلامی همه اساتید، دانشجویان و همکاران را به حضور فعال در انتخابات ریاستجمهوری دعوت کرد.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی با بیان اینکه امیرالمؤمنین در این نامه درباره وظایف حکومت نسبت به کارگزاران و مردم و برعکس، مباحثی را مطرح فرموده است، عنوان کرد: جا دارد این نامه حتی در دانشگاهها تدریس گردد.
ایشان اظهار داشت: امیرالمؤمنین در این نامه 4 راهبرد اصلی را برای حکومت مشخص میکند:
1- دنبال ایجاد ثروت برای حکومت و مردم باش و راه این تأمین بودجه، مالیات است
2- تأمین امنیت
3- اصلاح جامعه و رشد جامعه به سمت علم، ایمان و...
4- آبادانی کشور، زیرا جامعه اسلامی باید مدرنترین جوامع باشد
حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی در ادامه به بخش دوم این نامه پرداخت و افزود: امیرالمؤمنین در بخش دوم به ویژگیهای یک حاکم خوب اشاره میکند که شامل؛ داشتن تقوای الهی و تبعیت و پیروی از آنچه در کتاب خداوند آمده است، می باشد.
ایشان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این نکته که درانتخابات باید به فردی متقی، با برنامه ی خوب و کارنامه ی خوب رای دهیم؛ به روایاتی از پیامبر و معصومین درباره نقش ایرانیان در آخرالزمان از جمله سید خراسانی و سید حسنی اشاره کرد و با بیان تفسیری از آیات سوره مائده گفت: پیامبر با اشاره به سلمان فرمود آن قوم مؤمنین وعده داده شده، قوم سلمان هستند و همچنین روایتی دیگر که میفرماید شما اعراب، ایرانیها را مسلمان میکنید و در آخرالزمان آنها شما را به اسلام وا خواهند داشت. ما وظیفه داریم این حکومت را حفظ و نگهداری کنیم تا آن را به دست صاحب اصلی آن برسانیم. با همه مشکلات 40 سال است بسیاری از اتفاقات را گذراندهایم. بسیاری از دولتمردان به دین و دستورات دینی مانند همین نامه حضرت امیر توجه نکردهاند و مشکلات کشور هم ناشی از همین امر است. وقتی میبینیم مسئولی هزار میلیارد تومان ثروت اندوخته، این یعنی در جایی درست عملنکرده است. ان شاءالله انتخاب هوشمند داشته باشیم و انسانی متقی، با برنامه و کارنامه مشخص را انتخاب کنیم.
در پایان این برنامه پرسشوپاسخ توسط برخی اساتید که بهصورت حضوری و مجازی سؤالات خود را در موارد متعدد از جمله نقش دانشگاه در انتخابات، معیار تعیین تقوای کاندیداها، دلایل مشکلات موجود و همچنین پیشرفتهای کشور مطرح شد.