1399/11/29
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون: امروزه رسانه ها، هوشمندی ما را می‌گیرند و ما باید بیشتر از فکرمان استفاده کنیم
به همت مدیریت امور روحانیون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، یازدهمین جلسه از کارگاه «نقش تربیتی در خانواده و دانشگاه» ویژه ائمه جماعات دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون: امروزه رسانه ها، هوشمندی ما را می‌گیرند و ما باید بیشتر از فکرمان استفاده کنیم

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، یازدهمین جلسه از کارگاه «نقش تربیتی در خانواده و دانشگاه» با موضوع (خانواده و آسیب های فضای مجازی) ویژه ائمه جماعات، کارمندان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران از ساعت 10 روز دوشنبه 27 بهمن ماه 99 به‌صورت مجازی و بر بستر اسکای روم دفتر نهاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون، مشاور امور خانواده، آسیب های فضای مجازی را تهدیدی برای خانواده دانست و اظهار داشت: فرامرزی بودن فضای مجازی که در آن همه چیز هست، گمنام بودن هویت افراد، جذابیت و تنوع زیاد، سریع و ارزان بودن، تصور مخفی کردن جرم، نفوذ به ابعاد مختلف زندگی انسان، عدم وابستگی به زمان و دست یابی آسان به اطلاعات، از ویژگی های فضای مجازی است.
ایشان در ادامه دلایل گسترش فضای مجازی را برشمرد و گفت: فضای مجازی سرگرمی خوبی است و انسان را واقعاً مشغول می کند، همچنین آسانتر بودن کسب و کار با فضای مجازی، امکان پیدا کردن افرادی که هم هدف می باشند، فراهم بودن بستر ارتباطات اجتماعی، فانتزی و جذاب بودن آن، سهولت دسترسی و ارتباط، فراموشی و کمرنگ شدن دنیای واقعی و جواب دادن به غرائض انسان ها از مهترین نکات گسترش فضای مجازی است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین تراشیون با اشاره به نشانه های اعتیاد در فضای مجازی، گفت: بازی های کامپیوتری اعتیاد آور است. امروزه جوانان و نسل جدید بی‌تقصیر هستند، چون بازی‌ها جذابیت دارد .در سال 2020 درآمد بازی های کامپیوتری 150 هزار میلیارد دلار برآورد شد.
وی تصریح کرد: از دیگر نشانه های اعتیاد در فضای مجازی، هرز بینی می باشد که در کشورهای مختلف بیشترین جستجو ها مربوط به موارد غیر اخلاقی است. همچنین ارتباط با دیگران مثل لایو (Live)، که شاید چندین ساعت لایو دهند.
مشاور امور خانواده در خاتمه اظهار داشت: بعضی افراد تعداد زیادی کانال خبری دارند که این خبر زدگی و اعتیاد به اطلاعات، در زندگی انسان ها خیلی پر آسیب است. آدم های باهوش خوب فکر می‌کنند و خوب عمل می‌کنند. امروزه رسانه ها، هوشمندی ما را می‌گیرند و ما باید بیشتر از فکرمان استفاده کنیم.


نظرات کاربران
کد امنیتی