گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این جلسه با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون نهاد، حجتالاسلاموالمسلمین ملک محمدی، مسئول مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد، حجتالاسلاموالمسلمین کریمی، مسئول و فرمانده قرارگاه جهادگران حضرت نرجس خاتون سلامالله علیها، حجتالاسلاموالمسلمین رضایی، جانشین فرمانده، حجتالاسلاموالمسلمین عفتیان و حجتالاسلاموالمسلمین مدبریان، از مسئولین عملیات این قرارگاه، از ساعت 10 الی 12 روز پنجشنبه، 13 آذر 99 برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجتالاسلاموالمسلمین کریمی به بیان تفاوت فعالیت نیروهای جهادی در سه پیک کرونا در حوزه در بیمارستانهای کشور پرداخت و گفت: حضور و کمکرسانی جهادگران در دور اول حدود 12 بیمارستان و 6 نقاهتگاه و در دور دوم حدود 5 بیمارستان بود.
وی افزود: دور سوم با توجه به تفاوتهای موجود، احساس خستگی کادر درمان، حضور نیروهای جهادی این حس را القا کرد که کادر درمان تنها نیست اما در این دوره بیماران شرایطشان فرق کرده بود و درمان کرونا دیگر رایگان نبود؛ همچنین ترس غالب و حمایت مردمی هم مثل دورهای قبل نبود و حتی ارگانها هم پا به میدان نگذاشتند و اینها مؤلفههایی بود که سختی کار را بیشازپیش کرده بود.
مسئول و فرمانده قرارگاه جهادگران حضرت نرجس خاتون سلامالله علیها در ادامه گفت: جمعبندی تمامی تجارب دفعات قبل این را میرساند که اگر بنایی بر کمک داریم، دیگر صرف حضور کافی نیست و تصمیم گرفتیم عرصه و محور فعالیت را در حوزههای «پیشا بیمارستان» و «بیمارستان» طبقهبندی کنیم.
وی افزود: در فاز پیشا بیمارستان، شبکهسازی گروههای جهادی و خط دهی درست آنها با در نظر گرفتن امکاناتشان برنامهریزی میشود و در فاز بیمارستان، اجرای طرح مساوات به بیمارانی که عمدتاً بیکار شدهاند و یا از قشر ضعیف جامعه هستند و همچنین برگزاری جشن، اهدای هدیه و بستههای فرهنگی، فضاسازی بیمارستانها برای کادر درمان و مدافعان سلامت در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مسئول و فرمانده قرارگاه جهادی در ادامه اظهار داشت: کار جهادی دور سوم با این سیاستها به مدت 9 هفته در 8 بیمارستان پیش رفت و با توجه به کاهش مراجعهکنندگان و بیماران بستری، برنامه و فرآیند خروج را در دستور کار قراردادیم.
در ادامه جلسه حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای نیروهای جهادی و تأکید بر تأثیر مستقیم این فعالیتها در کم شدن بار کاری نیروهای درمانی، گفت: خصوصیت کار جهادی این است که در زمان بحران وارد میشود و بعد از کمک خارج میشود؛ اما حفظ سرمایه انسانی و سازوکار مجموعه نرجس خاتون (س) بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: این پتانسیل را باید برای اتفاقاتی بزرگ آماده کرد و قطعاً این فعالیتهای خودجوش مردمی، در پیشبرد اهداف، بسیار پیشگامتر از ارگانها و نهادهای دولتی هستند.
مسئول نهاد در خاتمه گفت: به نظر من کار فرهنگی که شما نیروهای جهادگر انجام دادید، مجموعههای فرهنگی در 100 سال هم موفق به انجام آن نمیشدند زیرا فرصت سازی نیروهای جهادی، بلا مشابه است و من در تلاشم که به مسئولان برسانم که این فرصت و پتانسیل باید حفظ و جهتدهی شود.