1399/02/24
قدردانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از تلاش‌های پرستاران، ماماها، اساتید و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی، از تلاش‌ها و زحمات کادر پزشکی، پرستاران، ماما ها و اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دانشکده در مقابله با ویروس کرونا قدردانی کرد.
قدردانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از تلاش‌های پرستاران، ماماها، اساتید و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، پیش از ظهر روز سه‌شنبه 23 اردیبهشت 99 و به مناسبت روز جهانی ماما و پرستار با اعضای هیئت‌رئیسه، مدیران گروه‌های آموزشی و مسئولین کارگروه‌های مدیریت کرونا دیدار و برای همه در این ماه مبارک آرزوی غفران و رحمت الهی کرد.

این ویروس نشان داد که ما انسان‌های ضعیفی هستیم
وی با اشاره به دعای امام سجاد علیه‌السلام در هنگام بیماری، گفت: زندگی عادی و اشتغالات ما را گاهی از راز و نیاز بازمی‌دارد؛ در سختی‌ها انسان بیشتر به راز و نیاز احتیاج دارد؛ کسی که باید پشت انسان را بگیرد و نیازهای آن را تأمین کند جز خداوند واحد منان کس دیگری نیست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اظهار داشت: این ویروس نشان داد که ما انسان‌های ضعیفی هستیم؛ که یک ویروس کوچک می‌تواند دنیای عظیم 7 میلیاردی‌مان را طوری به چالش بکشد که متخصصین ما هم در مهارش درمانده هستند.
وی با قرائت فرازی از صحیفه سجادیه گفت: امام سجاد (ع) در این دعا می‌فرمایند خدایا من تو را پیوسته حمد می‌کنم که به من سلامتی دادی و من پیوسته از سلامتی برخوردار بودم که با آن زندگی کنم؛ اما حالا که مریض شدم بازهم شکر می‌کنم که بیماری در جسمم پیدا شده است؛ اما الآن یک سؤال برایم ایجادشده است؛ آیا حالت سلامتی برای من حمد بیشتری دارد یا حالت بیماری. این دعاها فلسفه زندگی ما را تغییر می‌دهد. اگر نگاه‌های ما را به جهان، هستی، گرفتاری‌ها، سلامتی و بیماری با مشی اهل‌بیت  باشد؛ زندگی‌مان بسیار تغییر پیدا می‌کند. با آرامش خاطر با مسائل روبرو می شیوم و با افتخار و قدرت از آن خارج می‌شویم.
وی افزود: امام سجاد (ع) می‌گوید نمی‌دانم آن زمان که سالم بودم و برای من روزی‌های پاک و پاکیزه قرار دادی و به من نشاط بخشیدی برای نعمت‌هایی که داشتم باید تو را بیشتر شکر می‌کردم یا الآن که بیمار هستم. چون خوب بودم بیشتر می‌توانستم کار و عبادت کنم، اما مریضی هم باعث پاکی من می‌شود، درست است من ضعیف می‌شوم و بدنم از کار می‌افتد اما هرلحظه که مریضی ایجاد می‌شود توکاری می‌کنی که گناهان من بخشیده شود. خطا کردم در زندگی‌ام و در ایام گذشته و تو مریضم می‌کنی که پاکم کنی و بزرگم کنی. یادآوریم کنی که باید به‌سوی تو برگردم و با یادآوری نعمت‌ها گناهانم را ببخشی. در این ایام که من مریض هستم تو برای من چیزهایی می‌نویسی که هیچ فکری  به ذهنش خطور نکرده است و هیچ زبانی نمی‌تواند بیانش کند. همه این‌ها از فضل و بزرگی توست.

برای ما مرگی نیست؛ حقیقت زندگی جای دیگری است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی در ادامه گفت: امام سجاد (ع) در آخر سلامتی را از خداوند می‌طلبد «آن چیزی که تو راضی هستی من را به آن راضی کن؛ و آنچه را باید تحمل‌کنم تحملش را آسان کن. آن چیزی که از بدی‌ها بود از من پاک‌کن و من را به عافیت برگردان و با سلامت کامم را خوش کام کن.»
او ادامه داد: این نگاه امام سجاد (ع) به کار و زندگی؛ برای ما بسیار مهم است که بدانیم خداوند باشگاهی برای ما درست کرده است و در این باشگاه مربی گاهی ما را مجبور به دویدن، شنا کردن و... می‌کند که همه این‌ها برای بزرگ کردن شاگرد خودش است. این زمین و آسمان را آورده تا ما زندگی کنیم و آماده شویم برای زندگی ابدی. برای ما مرگی نیست قرار نیست بمیریم؛ قرار است انتقال پیدا کنیم. حقیقت زندگی جای دیگری است. ما در این دنیا آماده می‌شویم برای پایان‌نامه؛ پایان‌نامه‌ای که زمانش مشخص نیست و مقدار زمانی که باید درس بخوانیم هم مشخص نیست. اولین چیزی که در پایان‌نامه از ما می‌پرسند این است که خدای تو کیست؟ اگر خدای من خدای رزاق و کریم بود و من در زندگی رزاقانه و کریمانه زندگی کرده بودم بهشت آماده من است؛ اما اگر خدای من الهه‌های من و گناهان من بوده است آن موقع کارم سخت خواهد شد.

به شما این وعده را می‌دهم که شما در قضیه کرونا به قدر نشستید
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی با قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در مقابله با کرونا گفت: در این ایام که شب قدر است؛ باید به شما این وعده را بدهم که شما در قضیه کرونا به قدر نشستید. حقیقتاً خوش درخشیدید؛ و خواستم خدمت شما برسم تا ابراز ارادت کنم و خالصانه از شما تشکر کنم که شما و شاگردان شما و فارغ‌التحصیلان شما که در بیمارستان‌ها هستند در مواجهه مستقیم با این بیماری قرار گرفتند. در ابتدا افرادی واهمه پیدا کردند اما عده‌ای از روز اول شروع کردند به مواجهه و عظمت ملت مشخص شد. ملت ایران واقعاً مفتخر شدند. خداوند عنایت کرد؛ این ویروس باعث شد که انسان‌های کریم بیشتر خودشان را جلوه دهند، انسان‌هایی دست‌به‌جیب ببرند، انسان‌هایی مجاهدت بکنند، قدر یک انسان‌هایی بیشتر بالا برود. این شب‌ها که شب‌های قدر خواهد بود این انسان‌ها با رویی گشاده به دیدار خداوندشان می‌روند.
وی گفت: قبل از این موضوع در مقابل کادر پزشکی و پرستاری فضایی نه‌چندان مثبت در کشور حاکم بود که الآن همه آن‌ها شسته شده و رفته است و الآن همه باافتخار، عزت و بزرگی  به گروه درمان نگاه می‌کنند؛ همه در میدان حاضر شدند و افتخار آفریدند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی همچنین بر لزوم ثبت این تجارب تأکید کرد و گفت: این عملکرد خوب باید در حوزه داخلی ثبت و در حوزه‌های جهانی انعکاس داده شود. باید کار علمی و پژوهشی برایش صورت گیرد و در حافظه علمی دانشگاه ثبت شود. مدیریت بحران و نحوه مواجهه با کرونا باید در دانشگاه‌های ما تدریس شود. کرونا باید در شیوه‌های مدیریتی، نحوه آموزش و تربیت دانشجوی ما تغییر ایجاد کند.
وی همچنین نقش فضای مجازی در این دوران را نیز بسیار کمک‌کننده دانست و بر استفاده از ظرفیت جوانان و دانشجویان تأکید کرد و گفت: ما در تهران 700 هزار دانشجو داریم، آیا در بحران‌ها نباید از این میزان دانشجو استفاده کنیم؟ جوانان پرانرژی و خلاقی که باید به آن‌ها آموزش داد. باید در نگاه‌های آموزشی و تربیتی خودمان طوری برنامه‌ریزی کنیم که از این میزان 700 هزار نفر، حداقل 200 هزار نفر بتوانند کمک کنند.


نظرات کاربران
کد امنیتی