1394/02/23
هجدهمین کارگاه ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
به همت واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هجدهمین کارگاه ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی که از ساعت 15 روز سه‌شنبه 22 اردیبهشت 94 در تالار ابن‌سینای دانشکده پزشکی برگزار شد؛ پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، دکتر امیر مهرداد خسروی، پژوهشگر دینی و کارشناس مسائل خانواده در سخنانی به تبیین مفهوم «خانه آرام» پرداخت.

خانه آرام آرزوی هر انسانی است

دکتر خسروی در ابتدای سخنان خود با اشاره به این مطلب که فارغ از هر تفکر و هرگونه شرایط اجتماعی و جغرافیایی، هر انسانی خواهان خانه‌ای آرام است گفت: در دوره حاضر پیشرفت انواع مختلف فناوری‌ها باعث آسایش انسان شده است، اما در بسیاری از مواقع این آسایش، منجر به آرامش روحی انسان نمی‌شود و مشاهده می‌شود انسان حاضر، دچار آشفتگی‌های روحی و عدم آرامش است.

وی افزود: شرایط زندگی انسان به‌گونه‌ای نیست که همیشه در آرامش و خوشی باشد و زندگی آمیخته با سختی و مشکلات است چنانچه خداوند در قرآن کریم می‌فرمایند که ما انسان را در سختی آفریدیم؛ پس هنر هر فردی این است که در شرایط سخت و دشوار، بتواند آرامش خود را حفظ کند.

خانه آرام، خانه‌ای که خدا برای انسان در نظر گرفته است

این پژوهشگر علوم دینی با اشاره به اینکه خداوند، خوشبختی انسان را تضمین کرده است؛ گفت: مشکل اکثر انسان‌ها این است که در مواجهه با مسائل جدید، می‌خواهند خودشان باتجربه و سعی و خطا راه درست را پیدا کنند و کمتر به قوانین و شرایط توجه می‌کنند و ازاین‌رو دچار مشکلات می‌شوند.

وی افزود: خداوند متعال به‌عنوان خالق انسان، خوشبختی او را تضمین کرده است، اما برای این خوشبختی شروطی قرار داده است و «اخلاق» و «ایمان» را شروط لازم برای خوشبختی معرفی کرده است؛ اما متأسفانه ما در بسیاری از مواقع این شروط اصلی را فراموش می‌کنیم و درگیر شرط‌ها و شرایط نادرست اجتماعی نظیر مهریه‌های سنگین، جهیزیه گران، جشن عروسی مجلل و ... می‌شویم و عموماً در زندگی با مشکل مواجه خواهیم شد.

ازدواج مهم‌ترین اتفاق زندگی هر فردی است

دکتر خسروی با تأکید بر این نکته که پیش از ازدواج باید وسواس لازم را به خرج دهیم؛ گفت: در طول حیات هر فردی، پس از تولد – که در اختیار او نیست – ازدواج، مهم‌ترین اتفاق است و ازاین‌رو مفهوم خوشبختی در ازدواج نهفته است؛ پس لازم است که پیش از ازدواج در بعضی از مسائل وسواس به خرج دهیم که همان‌طور که پیش‌ازاین اشاره کردم، این مسائل، «ایمان» و «اخلاق» فرد مقابل است.

وی با اشاره به اینکه در سنجش این مسائل نباید به‌ظاهر اکتفا کرد، گفت: از نشانه‌های ایمان هر فرد، میزان راست‌گویی و امانت‌داری اوست و یکی از معیارهای مهم اخلاق، دوستان و اطرافیان هر فرد هستند.

در بخش دوم این کارگاه که تا ساعت 17:30 ادامه داشت، حاضرین سؤالات خود را مطرح کردند و دکتر خسروی به تعداد زیادی از سؤالات پاسخ گفت.

در حاشیه این کارگاه، به شش نفر از حضار به‌قیدقرعه لوازم‌خانگی اهدا شد.


پربازدید ترین خبرهای سال
اسامي برگزيدگان دانشجویی بخش کتبی مرحله مقدماتي بيستمين جشنواره قرآني دانشگاه علوم پزشكي تهران
اعلام اسامی برندگان مسابقه تفسیر سوره قصص ویژه ماه مبارک رمضان
برگزاری جلسه شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران
چهارمین همایش طبیب روحانی/ حضرت آیت‌الله جوادی آملی: علمی که موضوع آن فعل الهی باشد، دینی، الهی و قطعاً خوب است
اسامی برگزیدگان مرحله مقدماتی بیستمین جشنواره قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان علوم پزشکی تهران در بخش خواهران
گفتگوی روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی با حجت الاسلام و المسلمین سالمی
اردوی مطالعاتی مشهد مقدس ویژه سیر مطالعاتی «زندگی آموختنی است» برگزار شد
مراسم گرامیداشت ولادت امام زمان (عج) و بیست و ششمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با عنوان «طلایه‌دار انتظار» برگزار شد
برگزاری کوه گشت یک‌روزه استادان و دانشجویان دانشکده پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
هجدهمین کارگاه ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد