1394/01/22
مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در خوابگاه کوی برگزار شد
همزمان با فرارسیدن بیستم جمادی‌الثانی، سالروز ولادت سرور زنان دوعالم، حضرت صدیقه طاهره و همچنین تقارن این روز خجسته با سالروز ولادت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی، مراسم جشن و سرور و مولودی‌خوانی با حضور جمعی از دانشجویان در مسجد امام علی (ع) خوابگاه کوی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک این روز بزرگ با اشاره به مضامین عمیق موجود در سوره‌ی مبارکه دهر (انسان)، به تبیین بخشی از این آیات پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های بسیار زیاد حکما و فیلسوفان در باب مسئله شناخت انسان گفت: علیرغم تمامی تلاش‌های صورت گرفته در باب مسئله انسان‌شناسی، هیچ‌کدام از نظریات مطرح‌شده تاکنون گره‌گشای مسئله مهم شناخت انسان نبوده است؛ اما خداوند متعال در سوره‌ی مبارکه دهر و در قالب چند آیه، تصویر کامل و جامعی از انسان ارائه می‌دهد به‌طوری‌که عالمی بزرگوار همچون آیت‌الله حائری شیرازی (زید عزه) این سوره‌ی مبارکه را یک دوره‌ی کامل و جامع انسان‌شناسی برشمرده‌اند.

دکتر عیسی زاده سپس با تلاوت آیه اول این سوره اظهار داشت: قرآن کریم با طرح پرسشی هشداردهنده در ابتدای این سوره انسان را متوجه نقطه آغاز پست و ناچیزش می‌کند و بدین گونه با قرار دادن بشر در مبدأ آغازینش ضمن بستن راه غرور و خودبینی بر او، راه کمال و عروج انسانی را از همان‌جا میسر می‌سازد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه بیان داشت: قرآن کریم با نقل داستان‌هایی همچون سرگذشت قوم عاد، داستان قارون و افرادی دیگر که حائز شاخصه‌هایی در زمان خود بوده‌اند به ارائه الگوهایی فانی و نابود شدنی پرداخته است و در حقیقت آیه اول سوره‌ی انسان مکمل و متمم این داستان‌ها است و خود این داستان‌ها پاسخی برای این سؤال و هشداری برای انسان‌های حال حاضر است.

دکتر عیسی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر جایگاه و منزلت یکتای حضرت زهرا سلام‌الله علیها در هر دوعالم ابراز داشت: خداوند بزرگوار با برگزیدن پیامبران و مقربان خود همچون حضرت راضیه سلام‌الله علیها از میان جامعه انسانی، حصول و نیل به درجات پایانی کمال و قرب الهی را برای سایرین ممکن ولیکن توأم با تلاش و جهد بسیار دانسته‌اند.

وی در تبیین مقام شامخ حضرت زهرا سلام‌الله علیها با ذکر حدیثی از امام صادق (ع) که در آن درک و معرفت «لیلة القدر» درگرو شناخت شخصیت حضرت زهرا سلام‌الله علیها معرفی‌شده است؛ گفت: بر همه رهروان آن حضرت و به‌طور ویژه و خاص بر خواهران محترمه لازم است که بامطالعه و تفحص در منابع موثق پیرامون سلوک حضرت زهرا سلام‌الله علیها، نسبت به الگوبرداری از مناقب و اوصاف ایشان اقدام کرده و بدین‌وسیله مقام و شدن والای زن اسلامی را در مجامع علمی و دانشگاهی به منصه ظهور برسانند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مصادف شدن سالروز تولد بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به شرح مختصری از زندگانی پرثمر امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: تشکیل و تأسیس حکومت جمهوری اسلامی، مرهون بینش و رهبری پیامبرگونه امام راحل (ره) بود و اصلی‌ترین وظیفه هر دانشجویی که ادعای پیروی ایشان را دارد، تلاش مضاعف در سنگر دانشگاه و رعایت اصول اخلاقی در همه شئون زندگی است.

همچنین در ادامه مراسم مداحی و مولودی‌خوانی توسط علیرضا علیزاده، مداح اهل‌بیت علیهم‌السلام اجرا شد و در خاتمه هدایایی به‌قیدقرعه به حاضران اعطا شد.



پربازدید ترین خبرهای سال
اسامي برگزيدگان دانشجویی بخش کتبی مرحله مقدماتي بيستمين جشنواره قرآني دانشگاه علوم پزشكي تهران
اعلام اسامی برندگان مسابقه تفسیر سوره قصص ویژه ماه مبارک رمضان
برگزاری جلسه شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران
چهارمین همایش طبیب روحانی/ حضرت آیت‌الله جوادی آملی: علمی که موضوع آن فعل الهی باشد، دینی، الهی و قطعاً خوب است
اسامی برگزیدگان مرحله مقدماتی بیستمین جشنواره قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان علوم پزشکی تهران در بخش خواهران
گفتگوی روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی با حجت الاسلام و المسلمین سالمی
اردوی مطالعاتی مشهد مقدس ویژه سیر مطالعاتی «زندگی آموختنی است» برگزار شد
مراسم گرامیداشت ولادت امام زمان (عج) و بیست و ششمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با عنوان «طلایه‌دار انتظار» برگزار شد
برگزاری کوه گشت یک‌روزه استادان و دانشجویان دانشکده پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
هجدهمین کارگاه ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد