1396/04/01
نهضت تفسیر رمضان 1438/ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی: در اثر گناه، انسان سنگدل و در مقابل حق مقاوم می‌شود
در راستای نهضت تفسیر قرآن کریم رمضان 1438، جلسه تفسیر قرآن کریم در دانشکده تغذیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه تفسیر قرآن کریم پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر روز سه‌شنبه 23 خرداد 96 در نمازخانه دانشکده تغذیه برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی، به تفسیر آیه 22 سوره زمر که خداوند می فرماید: «أَفَمَنْ شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَى نُورٍ مِنْ رَبِّهِ فَوَيْلٌ لِلْقَاسِيَةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ أُولَئِكَ فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ» پرداخت و گفت: در این آیه شریفه سخن از شرح صدر و سنگدلی که ضد هم اند می باشد. شرح صدر یعنی سینه باز، کنایه از اینکه انسان حق را به راحتی می پذیرد. کسی که شرح صدر دارد با نور الهی حق و باطل را تشخیص می دهد.

وی در ادامه اظهار داشت: اولین دعای حضرت موسی علیه السلام بعد از رسیدن به مقام پیامبری، درخواست سینه گشاده و روح باز بود. عرضه می دارد: «رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي»

وی تصریح کرد: همچنین علی(علیه السلام) می فرماید: «آلَةُ الرِّئَاسَةِ سَعَةُ الصَّدْر» کسی که ریاستی را قبول می کند اولین ابزار مدیریتش باید سعه صدر باشد، و محاسبات قومی و جناحی و حزبی در اجرای حق مانع او نباشد. در مقابل کسانی که شرح صدر دارند، کسانی هستند که سنگدل اند و حق را نمی پذیرند، چرا که در اثر گناهان زیاد گمراهی را برای خود خریده اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی در پایان خاطر نشان کرد: در این آیه، شرح صدر یعنی پذیرش حق به راحتی دعای حضرت موسی است و علی(علیه السلام) ابزار کار یک مسئول را همین می داند.