1397/10/03
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: دانش و علم به‌قدری ارزشمند است که به انسان‌ها، ارزش و بهای ویژه‌ای می‌بخشد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در جشن روپوش سفید دانشجویان پردیس بین‌الملل دانشگاه، فعالیت در حوزه علم را فعالیتی مستمر و پایان‌ناپذیر معرفی کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: دانش و علم به‌قدری ارزشمند است که به انسان‌ها، ارزش و بهای ویژه‌ای می‌بخشد
به گزارش روابط عمومی نهاد‌ نمایندگی مقام معظم رهبری و به نقل از روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، مراسم جشن روپوش سفید دانشجویان پردیس بین‌الملل روز یکشنبه، دوم دی 97 در سالن آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ورود دانشجویان به دوره بالینی را تبریک گفت و بیان داشت: کسانی که با تحقیق، پژوهش و علم سروکار دارند به‌خوبی می‌دانند فعالیت در این عرصه‌ها پایان‌ناپذیر است و افراد از مرحله‌ای به مرحله بعد کامل‌تر و پخته‌تر می‌شوند.
وی به طرح این سؤال که چرا حضور در محافل علمی و ارتباط با افراد فرهیخته علمی و آموزشی موجب نشاط می‌شود، پرداخت و گفت: به نظر می‌رسد دانش و علم به‌قدری ارزشمند است که به انسان‌ها ارزش و بهای ویژه‌ای می‌بخشد به‌طوری‌که ادیان الهی و کتب آسمانی چون قرآن، انجیل، تورات و آیین مقدس زرتشت برای علم، اندیشه و دانش ارزش فوق‌العاده‌ای قائل شده‌اند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده تصریح کرد: در قرآن کریم ضمن توجه ویژه به اندیشه، تفکر و بینش عمیق، جایگاه علما، دانشمندان و اندیشمندان در میان تمام موجودات بسیار برجسته است و همین دلیل برای علاقه‌مندی انسان‌ها و حرکت آن‌ها به این سمت‌وسو کافی است.
وی همچنین به تشریح سه ویژگی طبیبان و پزشکان از دیدگاه امام علی (علیه‌السلام) پرداخت و بیان داشت: کسانی که وارد عرصه پزشکی می‌شوند در گام نخست باید تقوای الهی پیشه کنند که یکی از مهم‌ترین نشانه‌های تقوا رعایت اصل امانت‌داری و رازداری است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده با بیان اینکه پزشکان باید خیرخواه مردم و بیماران خود باشند، اضافه کرد: توجه به رفتار و منش بزرگانی چون پروفسور یلدا دراین‌باره و الگو قرار دادن ایشان می‌تواند چراغ راه شما راه‌یافتگان به عرصه پزشکی باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سومین ویژگی طبیبان از نگاه امام علی (علیه‌السلام) را تلاش مضاعف علمی عنوان کرد و گفت: یک پزشک باید اهل اجتهاد باشد و تمام تلاش خود را به کار گیرد تا با برنامه‌ریزی به اهداف بزرگ برسد.
وی سخنان خود را با بهره‌مندی از جملات حکمت‌آموز لقمان حکیم پایان داد و افزود: دنیا دریای ژرف و عمیقی است که خلق بسیاری در آن غرق‌شده‌اند کشتی خود را در این دریا ایمان به خدا، بادبان آن را توکل بر خدا و ذات و توشه‌اش را تقوای الهی قرار دهید.

خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: جمشید ربیعی


کلمات کلیدی:
نظرات کاربران
کد امنیتی