1396/09/29
تقدیر از فعالان برگزاری نمایشگاه علم و قرآن توسط مسئول نهاد
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در مراسم تجلیل و تقدیر از فعالان نمایشگاه علم و قرآن، طهارت نفس را تنها راه دستیابی به باطن و ملکوت قرآن معرفی کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به‌منظور تقدیر از برگزارکنندگان و فعالان برپایی نمایشگاه علم و قرآن، مراسمی در بعدازظهر روز سه‌شنبه 28 آذر 96 در سالن شورای دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به حضار و تشکر از زحمات مریم دیجور، مسئول واحد خواهران نهاد و فاطمه قائمی پناهیان، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه و سایر فعالان برگزاری نمایشگاه علم و قرآن، گفت: قرآن نورانیتی به انسان می‌دهد که حقیقتاً مثال‌زدنی است و این نعمت بزرگی است و خداوند شما را دوست داشته که پای شما را به وادی قرآن باز کرده است.
وی افزود: شما جوان هستید و دل‌هایتان پاک و از صفای باطن برخوردارید. دو نور در شما وجود دارد که نور اول، همان صفای باطن شماست و نور دوم همان محشور بودنتان با قرآن است.
مسئول نهاد در ادامه گفت: قرآن به معنای واقعی یک اقیانوس بی‌کران است؛ قرآن مبارک است و انسان باید تلاش کند آن را غنیمت شمرد و با آن محشور باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه قرآن چندلایه متفاوت دارد؛ گفت: یک‌لایه آن همین ظاهر قرآن و قرائت آن است. لایه دیگر تدبر در معانی قرآن و لایه آخر آن باطن و ملکوت قرآنی است و زمانی می‌توان به باطن قرآن دسترسی پیدا کرد که انسان در وادی طهارت نفس باشد.
دانشیار مرکز علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه، با اشاره به سخنی از آیت‌الله بهجت، گفت: زمینه آمادگی و فراهم شدن بستر طهارت نفس در دوران جوانی است و علامت دسترسی به آن خاشع شدن انسان در هنگام شنیدن آیات قرآن است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در پایان سخنان خود با بیان اینکه قرآن تجلی خداوند است و باید در این راه، دست دیگران را گرفت و به قرآن وصل کرد؛ گفت: ما اولاً باید معارف قرآنی را در ذهن‌ها نهادینه کرده و به دیگران منتقل کنیم و دوم باید زیبایی‌های اخلاقی قرآن را به افراد نشان دهیم و برای تحقق این امور باید پایه‌های فکری ما در رابطه با مفاهیم قرآنی محکم باشد.
در ادامه مراسم فاطمه قائمی پناهیان، ضمن تشکر از حمایت‌های مسئولین نهاد و تشکر از دانشجویانی که در این زمینه شبانه‌روزی فعالیت کردند؛ گفت: کمک و پیگیری و حضور همه شما بزرگواران باعث دلگرمی ماست و از حمایت‌های بی‌دریغ شما کمال تشکر را داریم.
وی در ادامه بازخورد برگزاری این نمایشگاه را رضایت‌بخش توصیف کرد و گفت: وظیفه ما در دانشگاه این است که با دانشجویانی که با زبان علم و منطق پیش می‌روند با زبان خودشان واردشده و آنان را به سمت قرآن هدایت کرده و آن اخلاق زیبای قرآنی را در جوانان نشر دهیم و الحمدالله توانستیم با برگزاری این نمایشگاه تا حدی این امر را تحقق‌بخشیم.
وی در ادامه با اشاره به نظرات رضایت‌بخش استادان دانشگاه در مورد برگزاری و محتویات این نمایشگاه، گفت: به گفته بعضی از استادان بازدیدکننده از این نمایشگاه، محتوای ارائه‌شده قابلیت این را دارد که در کنگره‌های جهانی نیز ارائه شود.
در ادامه مراسم مریم دیجور، مسئول واحد خواهران نهاد ضمن قدردانی از همه متصدیان برگزاری نمایشگاه علم و قرآن گفت: خوشبختانه برگزاری این نمایشگاه بسیار خوب شکل گرفت و خروجی خوبی نیز داشت و امیدوارم که این فعالیت‌ها به همین منوال ادامه یابد.
وی در ادامه با اشاره به این نکته که در محیط‌های دانشگاهی بحث اعجازی قرآن بیشتر موردتوجه قرار می‌گیرد گفت: باید سعی کنیم که بحث نیاز به قرآن در زندگی نیز موردتوجه بیشتری قرار بگیرد و باید تلاش کنیم در مسیر تدبر در قرآن گام‌های مؤثر و بیشتری برداریم.
توضیح اینکه در پایان مراسم از 35 تن از افرادی که درزمینهٔ برپایی این نمایشگاه مشارکت داشتند تقدیر و هدایایی به آنان اهدا شد.