گالری عکسبه گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این نشست از ساعت 10 روز سهشنبه، 28 آذر 96 با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید آغاز شد.
در ابتدای این نشست دکتر رئیس دانا، رئیس اداره نظارت بر امور فرآوردههای طبیعی و سنتی، ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به اساتید شرکتکننده در کارگاه، در مورد مزاجهای فصلی توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: مزاجهای فصلی به چهار نوع مزاج بهاری معتدل، مزاج تابستانی گرم و خشک، مزاج پاییزی سرد و خشک و مزاج زمستانی سرد و تر تقسیم میشود.
وی در ادامه به توصیف ویژگیهای هرکدام از مزاجهای فصلی و بیان توصیههای طب سنتی در مورد هرکدام از این مزاجها پرداخت.
در بخش دیگری از این نشست دکتر رئیس دانا به معرفی خوردنیهای مفید در هر فصل و پرهیزهای غذایی توصیهشده توسط طب سنتی برای هر فصل و هر مزاج پرداخت.
توضیح اینکه در پایان جلسه، بین استادان و کارشناس برنامه پرسش و پاسخ و تبادلنظر انجام گرفت.