1396/08/01
برگزاری جلسه فرهنگی با عنوان تجلي اخلاق در قيام امام حسين (ع) در شبکه بهداشت ری
به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و امور فرهنگی و بسیج شبکه بهداشت ری جلسه‌ای با عنوان تجلي اخلاق در قيام امام حسين علیه‌السلام در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در ابتدای این جلسه که از ساعت 13 الی 15 روز پنج‌شنبه 27 مهر 96 برگزار شد، دکتر غفرانی گفت: تمامی انبیاء و اولیای الهی در سیر و سلوک معنوی انسان، به‌سوی هدایت و کمال در راستای توحید و یکتاپرستی که در فطرت انسانی زمینه‌های آن وجود دارد، افراد را به هدفی مشترک و طریقه‌ای واحد فرامی‌خواندند و در این مقصد با یکدیگر تفاوتی نداشتند و آن ستارگان فروزان در جهت تحقق این آرمان مقدّس به رسالت مبعوث گردیدند.
وی افزود: مهم‌ترین هدف عاشورا نیز اعتلای توحید و محو آثار هرگونه شرک، نفاق و خودخواهی بود. به همین دلیل نباید به حماسه کربلا، به‌عنوان حادثه‌ای تاریخی نگریست، بلکه لازم است ابعاد وجودی آن را در قلمرو گذشته و آینده و در سیطره زمان و در حیات انسان‌ها موردتوجه قرارداد.
 دکتر غفرانی با اشاره به رفتارهای بزرگ‌منشانه سالار شهیدان در بحبوحه جنگ، این وقایع را درس بزرگی برای همه مسلمانان دانست که باید رفتارهای این امام معصوم را در همه زندگی سرلوحه خود قرار دهند.
وی در ادامه گفت: درواقع امام حسین (علیه‌السلام) با فداکاری‌های خالصانه و همه‌جانبه‌اش سرمشق جاویدان مسلمان‌هایی شده که در مقام امامی هدایت آفرین با خون جوشان و تحول‌آفرین، رهبری الهی و الهام‌بخش بر اعماق قلوب و اندیشه آنان پرتوافشانی می‌نماید و ضمیر آن‌ها را از امور دنیوی و حالات فناپذیر فراتر می‌برد و به ملکوت و عرش و حقیقت پیوند می‌دهد. یک مورد از این تحولات درونی آن است که آن‌ها را در عرصه‌های زندگی مقاوم و مبارز می‌نماید و به دستشان نهضت‌های الهی را بر ضد قدرت‌های استبدادی بنیان می‌نهد. قیام‌هایی که به اعتراف مورخان و شرح نگاران در تمامی اعصار و جوامع، دگرگونی‌های مطلوب و مفیدی به وجود آورده است.