1395/04/05
مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان/ حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: قرآن یک مسیر معنوی ست که از ابتدای نزول تا قیام قیامت انسان‌ها را به‌پیش خواهد برد
مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در مسجد امام علی علیه‌السلام خوابگاه کوی برگزار شد.

گالری عکس

مراسم احیای اولین شب از شب‌های سه‌گانه قدر از ساعت 22:30 جمعه 4 تیر 95 با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسجد امام علی علیه‌السلام خوابگاه کوی برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در ابتدای سخنان خود ضمن خیرمقدم به دانشجویان شرکت‌کننده در مراسم و پس از قرائت دعای فرج اظهار داشت: خدا را شاکریم که یک‌بار دیگر توفیق درک شب‌های قدر را به ما عنایت فرمود. شب باعظمتی که خداوند متعال در سوره دخان از آن تعبیر به شب مبارک یاد می‌کند. شبی که به قول خداوند متعال در قرآن کریم، بندگانی که اهل این شب‌اند همگی مشمول رحمت خاص خداوند متعال قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به برابری یک‌شب قدر با 1000 ماه اظهار داشت: اگر انسان قدری در باب تساوی یک‌شب قدر با بیش از 80 سال عمر تأمل کند؛ شاید تنها چیزی که این تساوی را برقرار می‌کند، وجود مقدس قرآن کریم است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر مداومت بر ذکر صلوات بیان داشت: در روایات داریم که وقتی ما صلوات می‌فرستیم، بر درجات پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله در آخرت افزوده می‌شود، همچنین صلوات یک وسیله توسل است و انسان را در دایره‌ای از توسل به پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و اهل‌بیت حفظ می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه به تعبیر قرآن کریم در سوره‌های قدر و دخان، در این شب زمینه و بستر نزول قرآن فراهم‌شده است؛ اظهار داشت: این قرآن در یک وجود بسیار بلند قرارگرفته شده است و پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و ائمه معصومین از این وجود بلند به درجات متعالی رسیده‌اند و به تعبیر خود قرآن کریم، این قرآن یک مسیر معنوی ست که از ابتدای نزول تا قیام قیامت انسان‌ها را به‌پیش می‌برد.

عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه با اشاره به این نکته که شب قدر یعنی وجود مبارک معصومین علیهم‌السلام؛ اظهار داشت: شب قدر در ادبیات قرآن، از سنخ معرفت است و آن‌هایی که در شب قدر در محضر خدا می‌نشینند و این قرآن عالی و ساتع را بر روی مقدس‌ترین عضو خود می‌گذارند، از مغرب تا طلوع فجر در دایره لطف و رحمت خداوند قرار می‌گیرند و به تعبیر سوره دخان این شب، شب مبارکی است، یعنی لحظه‌لحظه‌ی این شب، برکات الهی بر بندگان نازل می‌شود.

وی با بیان این مطلب که ما یک سال منتظر این شب بودیم تا در خلوت‌های خودمان به خودمان تذکر بدهیم؛ اظهار داشت: باید سعی کنیم در درون خودمان اهل ذکر باشیم، یعنی اهل قرآن باشیم و به نظر من بهترین عمل در شب قدر، مباحثات علمی مخصوصاً مباحثات تفسیری است، چون این شب، شب معرفت است؛ از طرفی لازم است انسان مقید به اعمال شب قدر باشد، چون این مسیری است که بزرگان رفته‌اند و قطعاً دو رکعت نماز نافله‌ای که با حمد و 7 بار توحید خوانده می‌شود، سری درونش است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در پایان اظهار داشت: بالاترین خواسته و دعایی که انسان می‌تواند در این شب‌های قدر از خداوند متعال بخواهد، قرآن و معرفت قرآن است که به قول قرآن کریم در سوره واقعه «إِنَّهُ لَقُرْآنٌ كَرِيمٌ * فِي كِتَابٍ مَكْنُونٍ * لَا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ - كه آن قرآن كريمي است كه در كتاب محفوظ جاي دارد؛ و جز پاكان نمي‏توانند آن را مس كنند» حقیقت قرآن تنها بر دل‌هایی گشوده می‌شود که پاک و مطهر است.

توضیح اینکه پس از سخنرانی و ذکر مصیبت اهل‌بیت، مراسم قرآن به سر توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده برگزار شد.


پربازدید ترین خبرهای سال
اسامی برگزیدگان مسابقات بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران
اسامی برندگان مسابقه بزرگ ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر ویژه ماه مبارک رمضان
مراسم تجلیل از مسئولان فرهنگی و فعالان حوزه نماز مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
برگزیدگان مرحله اول سیر مطالعاتی «آشتی با کتاب» معرفی شدند
اسامی افراد راه‌یافته به مرحله کشوری بیست و یکمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش شفاهی
برگزیدگان مرحله اول مسابقه کتابخوانی آشتی با کتاب معرفی شدند
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: ترویج فرهنگ انتظار موجب ارتقای سلامت معنوی جامعه خواهد شد
برگزیدگان مرحله دوم سیر مطالعاتی «آشتی با کتاب» معرفی شدند
برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در سازمان مرکزی دانشگاه
دومین کارگاه توانمندسازی فعالان فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه/ دکتر سروقامت: اصل اول اخلاقی در کار تشکیلاتی، اصالت حق است