1395/03/04
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: اثرات اردوهای جهادی، ماندگار و پربرکت است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مراسم گرامیداشت فعالان عرصه اردوهای جهادی، اثرات این اردوها را ماندگار و مبارک برشمرد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابتدای سخنان خود ضمن خیرمقدم به خانواده معظم شهدای حاضر در جمع و سردار غلامی، مسئول سازمان بسیج سازندگی، با اشاره به آیات 24 و 25 سوره ابراهیم اظهار داشت: در این آیات شریفه «أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ (24) تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (25) - آيا ندیده‌ای که خدا چگونه مثل زد؟ سخن پاک چون درختی پاک است که ریشه‌اش در زمين استوار و شاخه‌هایش در آسمان است (24) به فرمان خدا هر زمان ميوه خود را می‌دهد خدا برای مردم مثل‌ها می، آورد، باشد که پند گيرند» خداوند «کار خیر» را به «شجره طیبه» تشبیه کرده است.

وی افزود: اولین نکته این آیه این است که کارها و فعالیت‌های ارزشمندی چون اردوی جهادی به شجره طیبه تمثیل شده است و با این مثال این فعالیت به آن درخت تنومند و پاک‌نهادی تشبیه شده است که شاخه‌ها و ثمرات آن چیزی جز برکات دائمی نخواهد بود.

مسئول نهاد با اشاره به اینکه چهار مؤلفه کار جهادی باید موردتوجه قرار گیرد؛ گفت: اولین و به‌نوعی مهم‌ترین مؤلفه، داشتن «نیت خالص» در این کارهاست؛ همچنین باید توجه داشت که کار جهادی انجام نمی‌شود مگر آنکه انسان اول از خود هجرت کند و این دومین مؤلفه کار جهادی است.

وی با اشاره به اینکه سومین مؤلفه این کارها، درگیر شدن فرد جهادگر با سختی‌ها و مشکلات است، اظهار داشت: چهارمین مؤلفه اردوهای جهادی، ریشه‌دار شدن این فعالیت‌ها و مجاهدت‌ها در دل‌وجان مردم آن منطقه است.

عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه با اشاره به اینکه با توجه به آیات فوق برکات کار جهادی، دائمی خواهد بود؛ اظهار داشت: نکته آخر در مورد این آیات این است که قرآن از این کارهای ارزشمند الگوسازی می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در پایان سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد برکات اردوهای جهادی گفت: خدمت به خلق ثمرات بلند معنوی، روحی و سلوکی برای انسان دارد؛ همچنین شکوفا شدن و بالفعل شدن استعدادها و قوای درونی جوانان و ماندگاری زحمات شما جوانان عزیز - به‌عنوان سفیران کار و تلاش نظام اسلامی- برای مردم محروم، از برکات این اردوهاست و این بسیار ارزشمند است.

توضیح اینکه همایش تقدیر از فعالان عرصه اردوهای جهادی با عنوان «موج چهارم؛ اقدام و عمل» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 16 روز دوشنبه، 3 خرداد 95 در تالار ابن‌سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.


پربازدید ترین خبرهای سال
اسامی برگزیدگان مسابقات بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران
اسامی برندگان مسابقه بزرگ ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر ویژه ماه مبارک رمضان
مراسم تجلیل از مسئولان فرهنگی و فعالان حوزه نماز مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
برگزیدگان مرحله اول سیر مطالعاتی «آشتی با کتاب» معرفی شدند
اسامی افراد راه‌یافته به مرحله کشوری بیست و یکمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش شفاهی
برگزیدگان مرحله اول مسابقه کتابخوانی آشتی با کتاب معرفی شدند
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: ترویج فرهنگ انتظار موجب ارتقای سلامت معنوی جامعه خواهد شد
برگزیدگان مرحله دوم سیر مطالعاتی «آشتی با کتاب» معرفی شدند
برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در سازمان مرکزی دانشگاه
دومین کارگاه توانمندسازی فعالان فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه/ دکتر سروقامت: اصل اول اخلاقی در کار تشکیلاتی، اصالت حق است