1393/09/25
نشست مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با مسئولين تشكل‌هاي دانشجويي دانشكده توان‌بخشی
جلسه هم‌انديشي مسئولين تشكل‌هاي دانشجويي دانشكده توان‌بخشی دانشگاه علوم پزشكي تهران، با حضور مسئول نهاد، رييس دانشكده، معاون نهاد و معاونین دانشکده در سالن شوراي دفتر رياست اين دانشكده برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که از ساعت 14 روز سه‌شنبه 25 آذر 1393 و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر اکبری، رییس دانشکده توان‌بخشی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد، سید احمدرضا خاتون‌آبادی، معاون دانشجویی، ابراهیم انتظاری، معاون اداری مالی، دکتر بهروز عطارباشی مقدم، معاون آموزشی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین معصومی، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده توان‌بخشی و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشکده برگزار شد، آیاتی از کلام‌الله مجید توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین معصومی تلاوت شد.

موفقیت کار فرهنگی نیازمند مشارکت همه افراد حاضر در محیط

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در ابتدای سخنان خود با تشکر از دکتر اکبری به علت حضورشان در این جلسه و دعوت از معاونین دانشکده برای حضور در این نشست و نیز تشکر از همه دانشجویان حاضر در این جلسه گفت: من واقعاً به نوع نگاه شما دانشجویان عزیز و سطح درک و فهم شما از مسائل فرهنگی افتخار می‌کنم.

وی با اشاره به ویژگی‌های مثبت دوران جوانی اظهار داشت: جوان دانشجوی فرهنگی به دلیل انگیزه الهی‌ای که دارد و توقع و چشمداشت شخصی ندارد؛ زلال و شفاف است، خوش‌فکر و ایده پرداز است و ازاین‌رو وقتی وارد عرصه‌ای می‌شود، انصافاً کارهای بزرگی انجام می‌دهد.

مسئول نهاد با اشاره به این نکته که دانشگاه ما به‌عنوان اولین دانشگاه در سطح کشور، دارای نقشه فرهنگی است؛ تأکید کرد: در این نقشه فرهنگی راهبردهایی در زمینه‌های مختلف فرهنگی تعریف شده است و با تقسیم وظایف، هر بخشی از فعالیت‌ها به عهده معاونت و یا دفتر نهاد قرارگرفته است و دانشجویان فعال فرهنگی، ضمن مطالعه این نقشه می‌توانند فعالیت‌های خود را در چارچوب مطرح‌شده در این نقشه اجرا کنند و اینجا لازم است تأکید کنم که مسئولین فرهنگی بایستی نگاه به آینده را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند و با جذب دانشجویان جدید، تجربیات خود را به آن‌ها انتقال دهند تا این چرخه به‌درستی ادامه یابد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده با تأکید بر این نکته که معتقدیم در کار فرهنگی، اجبار جواب نمی‌دهد گفت: اجبار و اکراه دانشجویان به انجام هر حرکتی، نتیجه معکوس دارد.

وی افزود: همه ارکان و افراد حاضر در دانشگاه و دانشکده در موفقیت و یا عدم موفقیت اقدامات فرهنگی مؤثر هستند و فلسفه ایجاد شورای فرهنگی در دانشکده، همکاری همه ارکان دانشکده در پیشبرد اهداف فرهنگی است.

مسئول نهاد در خاتمه با بیان این نکته که نقش و مسئولیت فعالان فرهنگی در پیشبرد اقدامات فرهنگی بسیار مؤثر و خطیر است گفت: انتظار و توقع ما از فعالان فرهنگی بسیار زیاد است، زیرا معتقدیم این افراد، دانشجویان خوش‌فکر و مستعدی هستند و شما به‌عنوان فعالان فرهنگی در سطح دانشکده باید مراقبت کنید که هم در سیره علمی و آموزشی و هم در سیره عملی و نوع رفتار، خدای‌ناکرده دچار لغزش نشوید و الگوی عملی مناسبی برای دانشجویان باشید.

بسیاری از معضلات، ریشه فرهنگی دارد
در ابتدای این نشست، دکتر اکبری، ضمن خیرمقدم به همه حضار جلسه، با گرامیداشت ایام اربعین و انتهای صفر گفت: اربعین شهادت امام حسین علیه‌السلام را پشت سر گذاشتیم و ایام عزاداری پیامبر مکرم اسلام (صلی‌الله علیه و آله)، امام حسن و امام رضا علیهم‌السلام در پیش است و امیدواریم در این ایام بتوانیم تفکری در باب شخصیت و مقام این بزرگواران داشته باشیم و بتوانیم از ویژگی‌های شخصیت این بزرگواران در زندگی خود بهره ببریم.

وی در خاتمه سخنان خود با اشاره به این نکته که بسیاری از مشکلاتی که ما با آن‌ها سروکار داریم ریشه فرهنگی دارد گفت: به گفته امام راحل (ره)، انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و اگر فرهنگ درست نشود، سایر مسائل هم درست نخواهد شد و هدف اعلای خلقت انسان نیز برآورده نخواهد شد.

عمل به دانسته‌ها ارزشمند است و باعث تعالی انسان می‌شود
حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری در ابتدای سخنان خود با تسلیت اربعین شهادت امام حسین علیه‌السلام به حضار شرکت‌کننده با اشاره به خاطره‌ای از مرحوم آیت‌الله بهجت (ره) گفت: صرف دانستن یک مطلب، هیچ امتیاز ویژه‌ای برای انسان محسوب نمی‌شود بلکه عمل به دانسته‌ها ارزشمند است و باعث رشد و تعالی انسان خواهد شد.

وی سپس با اشاره به این مطلب که بسیاری از مشکلات موجود، فرهنگی است؛ گفت: حتی در خانواده‌ها هم می‌بینیم که بسیاری از معضلات و کژ رفتاری‌های فرزندان در اثر نبود ارتباط درست و دوستانه والدین با فرزندان است و اگر این ارتباط دوستانه شود، تأثیر والدین بر فرزندان بیشتر خواهد شد و بسیاری از مسائل حل می‌شود.

بیان دیدگاه‌های مسئولین تشکل‌های دانشجویی
در غالب زمان این نشست، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به بیان دیدگاه‌های خود درزمینهٔ فعالیت‌های فرهنگی پرداختند و مشکلات و معضلات فعالیت‌های فرهنگی در دانشکده را با مسئول نهاد و مسئولین دانشکده در میان گذاشتند که عمده مطالب مطرح‌شده توسط دانشجویان، عدم تخصیص اتاق به برخی تشکل‌ها، کمبود بودجه فعالیت‌های فرهنگی، عدم هماهنگی بین ارگان‌های فرهنگی، عدم انتقال تجربه بین نیروهای فرهنگی، عدم مدون بودن برنامه‌ها، عدم ارتباط دوستانه بین تشکل‌ها و به وجود آمدن رقابت ناسالم بین تشکل‌های موجود، آشفتگی در انجام فعالیت‌های فرهنگی و ... بود.

این نشت تا ساعت 16:15 دقیقه ادامه داشت.


پربازدید ترین خبرهای سال