1393/07/20
برگزاري مراسم جشن به مناسبت عيد سعيد غديرخم در خوابگاه كوي
 به همت هیئت دانشجویی محبین مرتضی (علیه السلام) یکشنبه 20 مهر 93 مقارن با شب هجدهم ذی الحجه، مراسم جشن و شادباشی پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا با حضور گرم دانشجویان در مسجد امام علی (علیه السلام) واقع در مجتمع خوابگاهی کوی برگزار شد.

در آغاز این مراسم که سراسر شور و سرور بود حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، طی سخنانی به تشریح واقعه عظیم القدر غدیر و جایگاه رفیع حضرت علی (علیه السلام) پرداخت.

وی اظهار داشت: مرحوم «علامه امینی» برترین اعمال را تلاش برای بسط و ترویج سیره علوی دانسته اند و انس با امام علی(علیه السلام) را سبب دوری از عذاب عالم برزخ برشمردند ودر اثر همین تاکیدات بوده است که علامه محمدتقی جعفری به نگارش کتاب جاوید «شرح نهج البلاغه» همت گماردند.

وی افزود: حضرت علی (علیه السلام) به گواه مستشرقان شهیر، الگویی کامل و جامع برای تمام بشریت هستند ودر همه صفت های نیک انسانی در والاترین مرتبه قرار دارند، هیچگاه رافت و مهربانی ایشان مانع از اجرای بدون تنازل عدالت نشد و همچنین شجاعت و جنگاوری آن حضرت به هیچ وجه سبب نادیده گرفتن فقرا و یتیمان نمی شد.

دکتر عیسی زاده با نقل خاطره ای ارزشمند از علامه جعفری که توفیق یافتند یرای لحظه ای سیمای نورانی حضرت علی (علیه السلام) را تماشا کنند یادآور شد: حب علی (علیه السلام) و اولاد معصوم ایشان رمز عروج بسیاری از سالکان و عارفان بوده است و انسان سعادتمند کسی است توسل به اهل بیت (علیهم السلام) را همچون تمسک به حبل الله بداند و ذره ای از منش و سیره ایشان زاویه نگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی نامه «سی ویکم» نهج البلاغه پرداخت و خاطرنشان شد: در شناخت عظمت و مقام رفیع امام اول شیعیان همین بس که یکی از علمای اهل سنت ابراز داشت که نامه 31 نهج البلاغه موید جمیع خصلتهای آسمانی ایشان می باشد و برای شناخت عصمت و امامت آن امام بزرگوار استناد به همین نامه کافی است.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران با قرائت نامه 31 مولای متقیان یاد آور شدند:علی (علیه السلام) با به یادگار گذاشتن این نامه راه سیر و سلوک را مختصر و مفید در عمل به سه نکته  پروا از خداوند، ملازمت امر الهی و آباد کردن دل خویش به یاد خداوند دانسته اند و حقیقتا این نامه نه تنها خطاب به امام حسن مجتبی (علیه السلام) بلکه خطاب به همه نسلهای بشریت است.

حجت الاسلام و المسلمین عیسی زاده در ادامه سخنان خود پیرامون تاثیرات ماندگار این نامه افزود: وجود مبارک آیت الله بهجت متاثر از همین نامه بود که راه راستین قرب الهی را یافته و به آن مرتبه کم نظیر نایل شدند، چرا که آن سالک راحل در توصیه های خود به دیگران ترک معصیت را برابر با ذکر الهی می شمردند و حصول آن را جز با مراقبت نمی دانستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بخش پایانی سخنان خود تصریح کردند: ماجرای عظیم غدیر خم دارای دو نمای بیرونی و درونی است، نمای درونی همان وقایع  تاریخی حادث شده در آن روز است اما نمای بیرونی که در مرتبه بالاتری قرار دارد نگاه کامل و چند بعدی اعم از سجایای ایشان، مالوف شدن ایشان با پیامبر(صلی الله علیه و آله) از اوان کودکی، تایید زعامت ایشان توسط خداوند منان و... می باشد که باعث اشراف کامل موضوع برای صاحبان این دیدگاه می شود و اگر می بینیم کلام شخصی به نام علامه امینی در تمامی مکانهای دانشگاهی و علمی همواره تازگی و طراوت خود را از دست نداده است به خاطر نگاه کامل و جامع ایشان به حادثه غدیر و سپس نگارش کتاب «الغدیر» می باشد.

دکتر عیسی زاده با عرض تبریکات فراوان به حاضران مراسم، شفاعت حضرت علی (علیه السلام) را در سرای قیامت برای همه جوانان مسئلت نمودند.

سپس حاج محمود اقبال، ذاکر اهل بیت (علیهم السلام) با اجرای مولودی خوانی و سرودن اشعاری زیبا و شور انگیز در مدح و منقبت مولی الموحدین علی (علیه السلام) به شادمانی و مسرت حاضران در جشن افزود.

پذیرایی از مهمانان با شربت و شیرینی و تبریک به سادات از دیگر بخش های این برنامه بود.

عکس و خبر: سپهریان


پربازدید ترین خبرهای سال