1393/07/20
جشن بزرگ غدیر در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد
به همت واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران و به مناسبت عید سعید غدیر خم، جشن بزرگ غدیر با حضور قریب 550 نفر از دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه، از ساعت 15 الی 17 روز یکشنبه 20 مهر 1393 در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.

این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین غفاری، معاون نهاد، حجت الاسلام والمسلمین خالصی نژاد، جمعی از استادان، مدیران و معاونین دانشگاه و با حضور پرشور بیش از 550 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه و با اجرای استاد رضا رفیع، هنرمند طنزپرداز در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شده بود، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.

پس از تلاوت قرآن، حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده در سخنانی با تبریک عید سعید غدیر خم و خیر مقدم به حضار گفت: حضرت علی علیه السلام شخصیت ممتازی هستند و به نوعی مصداق انسان کامل به شمار می روند از این رو برای من همواره این مسئله وجود دارد که اگر قرار باشد فقط یک سوال از آن حضرت بپرسیم، آن سوال چه خواهد بود.

مسئول نهاد افزود: به اعتقاد من باید از آن حضرت بپرسیم "به نظر شما رمز موفقیت چه چیز است؟"

وی با اشاره به ویژگی فردی مولای متقیان گفت: حضرت کسی است که در همه زمینه ها ممتاز و شاخص است. در فصاحت و بلاغت، نهج البلاغه که مجموعه آثار اوست چنان درجه ای دارد که پس از قرآن کریم، فصیح ترین اثر است و در فصاحت و بلاغت مولا این نکته قابل بیان است که عمروبن قیس، شاعر و ادیب طراز اول عرب در پیشگاه کلام ایشان اظهار خاکساری و عجز می کند. در باب مسائل جنگی و رزمی، امام سرآمد همه پهلوانان و جنگ آوران زمان خویش است از طرفی همین انسان برای شادی دل کودک یتیمی او را بر دوش خود سوار می کند و می گرداند؛ در حکومت، در قضاوت و در همه شئون بشری امام علی علیه السلام سرآمد و پیشتاز است و از این روست که می تواند پاسخگوی خوبی به سوال ما باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با توصیه جوانان به مطالعه بخش حکمت های نهج البلاغه اظهار داشت: بخش پایانی نهج البلاغه حاوی تک جمله هایی از مولای متقیان است که با تفکر در این جملات می توانیم نکات ارزشمندی استخراج کنیم؛ به عنوان مثال امام در یکی از این حکمت ها می فرمایند: ارزش یک دوست عاقل برای انسان، از هزارن دوست جاهلِ زاهد نما بیشتر است.

مسئول نهاد در بخش پایانی سخنان خود جملاتی از  نامه شماره 31 نهج البلاغه که مشتمل بر وصایای امام علی علیه السلام خطاب به پسرشان امام حسن علیه السلام است برای حضار قرائت کرد و گفت: اصولا اینکه امام علی علیه السلام وصایای خود را در قالب نامه نوشتند خود یک الگوی تربیتی است که می تواند مورد استفاده ما نیز قرار بگیرد. در بخشی از این نامه داریم:

پسرم! جبران آنچه به سبب خاموش ماندنت به دست نياورده اى ، آسانتر است از به دست آوردن آنچه به گفتن از دست داده اى .

نگهدارى آنچه در ظرف است ، بسته به محكمى بند آن است.

نگهدارى آنچه در دست دارى ، براى من دوست داشتنى تر است از طلب آنچه در دست ديگرى است .

تلخى نوميدى بهتر است از دست طلب پيش مردمان دراز كردن.

حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده در پایان با تبریک مجدد عید سعید غدیرخم گفت: غدیر یک نمای از نزدیک دارد که اتفاقاتی است که در نزدیک آن برکه رخ داد و یک نمای از دور دارد که باید این جمله " إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا، کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی..." که همه راویان بر درستی آن صحه گذاشتند، همواره در خاطرمان باشد که شامل 2 نکته اساسی است که اولا قرآن را دریابیم و دوم اینکه همواره در مدار امام علی علیه السلام واولاد مطهرشان حرکت نماییم.

پس از سخنرانی مسئول نهاد، گروه تواشیح به اجرای برنامه پرداختند. سپس گروه تئاتر نمایش شادی اجرا کردند که مورد استقبال شدید حضار قرار گرفت.

در ادامه مراسم هم قرعه کشی از بین سادات حاضر در سالن انجام شد که در این بخش 15 عدد فلش دیسک به 15 نفر از سادات تعلق گرفت. همچنین پایان بخش مراسم قرعه کشی 2 عدد گوشی هوشمند بود که پس از قرعه کشی، این دو گوشی به 2 نفر از دانشجویان حاضر در سالن اهدا شد.

لازم به ذکر است در لابه لای اجرای برنامه ها، استاد رفیع، اشعار و نکاتی را در قالب طنز برای حضار قرائت می کرد که باعث ایجاد فضایی شاد در سالن می شد.

این برنامه ساعت 17 به پایان رسید.





پربازدید ترین خبرهای سال