1397/04/02
برنامه گرامی داشت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با محوریت استکبارستیزی از نگاه امام خمینی (ره) برگزار شد
در راستای نشست‌های تدبر در سیره عملی و اخلاقی شهدا، جلسه گرامی داشت امام خمینی (ره) با محوریت استکبارستیزی در سیره امام خمینی (ره) برگزار شد.
برنامه گرامی داشت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با محوریت استکبارستیزی از نگاه امام خمینی (ره) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این جلسه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بعد از اقامه نماز ظهر و عصر روز سه‌شنبه 22 خرداد 97 در نمازخانه دانشکده پزشکی برگزار شد.
در ابتدای اين جلسه آقای نعمتی، در مورد استکبارستیزی از منظر امام خمینی (ره) صحبت کرد و گفت: امام خمینی (ره) بارها در طول مبارزه با یادآوری این نکته که مبارزه‌ای که الآن بین کفر و اسلام است، این منازعه بین ما و آمریکا نیست، بلکه بین اسلام است و کفر، تلاش نمود تا ماهیت اسلامی و الهی استکبارستیزی را به ملت ایران گوشزد کند تا براثر غفلت، سطح مبارزه تا کسب منافع مادی و غیر الهی تنزل نیابد.
وی در ادامه اظهار داشت: امام خمینی (ره) مبتنی بر آیات و روایات متعددی که در نفی پذیرش ولایت کفار و مستکبران آمده، آن‌هایی را که به دنبال مذاکره و کنار آمدن با دشمنان خدا هستند را به‌عنوان خائن معرفی می‌کند. ایشان در تعیین خط‌مشی مبارزه با استکبار، اولین اصلی که موردتوجه قرار می‌دهند این است که سلامت و صلح جهان بسته به انقراض مستکبرین است و تا این سلطه‌طلبان بی‌فرهنگ در زمین هستند، مستضعفین به ارث خود که خدای تعالی به آن‌ها عنایت فرموده است نمی‌رسند و ما اگر قدرت داشته باشیم تمام مستکبرین را از بین خواهیم برد.
وی در ادامه به نکاتی مهم در وصیت امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: قرآن، «ثقل اکبر» و اهل‌بیت (ع)، «ثقل کبیر» هستند؛ بنابراین مهجوریت هر یک از قرآن و اهل‌بیت (ع) موجب مهجوریت دیگری است.
وی همچنین افزود: نادیده گرفتن نقش هدایتگری قرآن، موجب شد اگر کسی دم از حکومت اسلامی برمی‌آورد و از سیاست سخن می‌گوید، گویی بزرگ‌ترین معصیت را مرتکب شده است. همچنین طرح شبهه درباره اسلام و انقلاب اسلامی در دهه‌های معاصر، حیله ابرقدرت‌ها برای مأیوس نمودن ملت‌ها و بخصوص ملت فداکار ایران از اسلام است.
وی در ادامه افزود: در ارتباط با تمدن و تجدد اگر به معنای اختراعات، ابتکارات، صنعت‌های پیشرفته دخیل در پیشرفت و تمدن بشر باشد، هیچ‌گاه اسلام و هیچ مذهب توحیدی با آن مخالفت نکرده و نخواهد کرد بلکه علم و صنعت مورد تأکید اسلام و قرآن مجید است. ولی اگر مراد از تجدد و تمدن به معنای آزادی در تمام منکرات و فحشا و حتی هم‌جنس‌گرایی و از این قبیل باشد که بعضی از روشنفکران می‌گویند، تمام ادیان آسمانی و دانشمندان با آن مخالف‌اند، گرچه غرب و شرق زدگان به تقلید کورکورانه آن‌ها ترویج می‌کنند.
وی در پایان گفت: مکتب الوهیت و ایده توحید، والاترین و ارزشمندترین مقصدی است که از صدر عالم در ازل و از پس این جهان تا ابد عرضه‌شده و خواهد شد.
توضیح اینکه نشست‌های تدبر در سیره عملی و اخلاقی شهدا، سه‌شنبه هر هفته در نمازخانه دانشکده پزشکی برگزار می‌شود.


کلمات کلیدی:
نظرات کاربران
کد امنیتی